«Φρένο» στο έργο Περιφερειακού Κατερίνης στο ύψος Βροντινού;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (07-06-2021).

 

Παρόλο που αποφασίστηκε η αποπεράτωση του (ημιτελούς) περιφερειακού δρόμου Κατερίνης, στο ύψος Βροντινού για να ενωθεί με τον Β. Ανισόπεδο Κόμβο, βλέπουμε τις εργασίες να συνεχίζονται με ρυθμούς χελώνας!

Οι φωτογραφίες μου, σήμερα Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021, δείχνουν τον άδειο -από εργατικό προσωπικό- χώρο, δίχως δηλαδή να εργάζεται το προσωπικό και τα μηχανήματα.

Πληροφορίες μού λέμε ότι σταμάτησαν οι εργασίες διότι αναμένεται από τους αρμόδιους της ΔΕΗ να απομακρύνουν τα υπόγεια ηλεκτροφόρα καλώδια στο επίμαχο σημείο για να μπορέσει το συνεργείο να συνεχίσει τις εργασίες. Απομένει λοιπόν να δούμε πότε η ευαρέσκεια της ΔΕΗ θα ολοκληρώσει την υποχρέωση της για να δούμε επιτέλους το έργο που έχει στην αρμοδιότητα της η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (και όχι η Π.Ε. Πιερίας όπως κάποιοι νομίζουν) να αποπερατώνεται!!!

Πληροφοριακά, το έργο θα πρέπει να παραδοθεί για χρήση έως το τέλος του Οκτωβρίου 2021, δηλαδή σε 5 περίπου μήνες. Για λίγα μόλις μέτρα έργου! Θα παραδοθεί όμως έως τότε ή μήπως θα ακολουθήσει το γνωστό «ελληνικό και ανεπανάληπτο»;;; Στην Ελλάδα εξάλλου βρισκόμαστε. Ίδωμεν…

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο