Φρενίτιδα διοδίων καταγγέλλει ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας! Ώρα να αντιδράσουμε!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που θα έσκιζε τα Μνημόνια και θα τα καταργούσε μονομιάς, αυξάνει, υπερδιπλασιάζει τα διόδια σε περίοδο οικονομικής κρίσης και φτώχειας.

Βασίλης Νουλέζας, Δικηγόρος

Χωρίς να αντιδρά κανείς, οι απαθείς βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ πολιτικάντηδες, πηγαίνουν για το φαίνεσθαι σε δοξολογίες, εγκαίνια  και ορκωμοσίες αδιαφορώντας ότι οι Έλληνες δυστυχούν.

Το εξοργιστικό είναι ότι η ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ ανακοίνωσε  τήν νέα αύξηση κατά 150%, δλδ τον υπερδιπλασιασμό των διοδίων από 1.20€ σε 3.00€ στον σταθμό Μαλγάρων με ΚΥΑ από 01.01.2019

Βέβαια διερευνάται η ακρίβεια τής δυσάρεστης είδησης.

Οι εκπρόσωποι της Τ.Α. στήν παρηκμάζουσα Πιερία σε αφασία, σε νιρβάνα, είναι εκτός πραγματικότητας, αδύναμοι να παρέμβουν.

Αδιανόητο!

Χρειαζόμαστε πλέον 5.20€×2=10.40€ για να ταξιδέψουμε μία απόσταση 67χλμ πρός τήν συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη.

Καθιστούν ανέφικτη την χρήση δημόσιων δρόμων αντίθετα με το Σύνταγμα, ενώ πληρώνουμε υψηλά τέλη κυκλοφορίας και τεκμήρια για τα ΙΧ.

Αναγκαζόμαστε όσοι μετακινούμεθα συχνά να χρησιμοποιούμε παράπλευρες οδούς μέ  κίνδυνο να παρασυρθούμε από φορτηγά η νταλίκες που για να αποφύγουν τα υψηλά διόδια εισέρχονται σε διαδημοτικές οδούς χωριών.

Ανεπίτρεπτη κατάσταση.

Σε καμία χώρα της Ε.Ε. δέν υπάρχουν τόσο υψηλά διόδια.

Η Πιερία κατακρημνίζεται, χαντακώνεται τουριστικά, οικονομικά και εμείς άδομεν Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κυρία Μαυρίδου!

 

Βασίλης Νουλέζας

Δικηγόρος


Μοιραστείτε το Άρθρο