ΦΩΤΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΚΑΨΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ Ι.Χ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(03-07-2019)

 

Στις 2:30 περίπου τα ξημερώματα τής Τετάρτης 3 Ιουλίου 2019, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε φωτιά σε αποθήκη κοντά σε βενζινάδικο στον δρόμο ανάμεσα Καλλιθέα Κατερίνης και Παραλίας.

Δύο Πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο και όταν αξιολόγησαν την σοβαρότητα τής κατάστασης αμέσως κινητοποιήθηκε μεγάλη δύναμη πυροσβεστών και Πυροσβεστικών οχημάτων τής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης.

Η φωτιά, σύμφωνα με μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, ξέσπασε ταυτόχρονα και στα τέσσερα τουριστικά λεωφορεία που υπήρχαν στο υπόστεγο ενώ το βενζινάδικο βρίσκεται στον ίδιο χώρο με κίνδυνο να εξαπλωθεί η φωτιά και στις δεξαμενές καυσίμων καθώς και στις δεξαμενές υγραερίου που βρίσκεται λίγα μέτρα από την φωτιά με απρόβλεπτες συνέπειες σε περίπτωση εξάπλωσης, κάτι που απέτρεψε η έγκαιρη παρέμβαση των ανδρών τής Πυροσβεστικής.

Τα αίτια τής φωτιάς ερευνώνται για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για εμπρησμό εφόσον η ταυτόχρονη ανάφλεξη και στα τέσσερα τουριστικά λεωφορεία θεωρείται ύποπτη.

Δίπλα στο υπόστεγο με τα λεωφορεία υπάρχει κλειστή αποθήκη όπου τρία Ι.Χ. οχήματα καθώς και ένα τρακτέρ βρίσκονταν μέσα. Πυροσβέστες με τροχούς και άλλα μέσα προσπαθούσαν να ανοίξουν την αποθήκη ενώ η φωτιά εξαπλώθηκε και σ’ αυτήν καίγοντας τά οχήματα.

Τα τέσσερα λεωφορεία κάηκαν ολοσχερώς και η ζημία είναι ανυπολόγιστη.

Ο διοικητής τής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης Ευάγγελος Φαλάρας, μίλησε για το συμβάν στην κάμερα μας και στον Γιώργο Οικονομίδη.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και πρίν από τις 4 τα ξημερώματα είχε κατασβεστεί ενώ οι εμπειρογνώμονες με το πρώτο φώς τής ημέρας θα ερευνήσουν τά αίτια.

Απομένει να δούμε εάν τά 4 τουριστικά λεωφορεία και τά άλλα οχήματα που καταστράφηκαν ολοσχερώς ήταν ασφαλισμένα ή όχι.

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

 

  

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο