ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΚΑΗΚΑΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(24-06-2019)

 

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξεκίνησε η φωτιά σε αγροτεμάχιο με καλαμιές στην Καλλιθέα Πιερίας δίπλα στο κοιμητήριο τού χωριού.

Άμεση ήταν η παρέμβαση τής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου 2 οχήματα με 4 άντρες επιχείρησαν την κατάσβεση τής φωτιάς.

Πέραν τού αγροτεμαχίου που κάηκε η καλαμιά, η φωτιά εξαπλώθηκε και στο παρακείμενο κανάλι ενώ σε σημείο τού αγρού φυλάσσονταν ικανός αριθμός ποδηλάτων και μοτοποδηλάτων θαλάσσης όπου και κάηκαν αναδίδοντας τον μαύρο καπνό που βλέπουμε στην οθόνη μας όπου και κατέπνιξε την περιοχή.

Η φωτιά επίσης εξαπλώθηκε και έκαψε δύο θερμοκήπια που ήταν κοντά σε σπίτια και ευτυχώς η παρέμβαση τής Πυροσβεστικής απέτρεψε περαιτέρω εξάπλωση τής φωτιάς. Στο τέλος βοήθησε και το ψιλόβροχο που άρχισε να πέφτει στις 7 η ώρα περίπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου από την Πυροσβεστική, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο όπου και αποχώρησαν τα οχήματα από το σημείο.

Πέραν τούτου, και άλλη φωτιά ήταν σε εξέλιξη στον Άγιο Δημήτριο Πιερίας όπου και αυτή ετέθη υπό έλεγχο με την παρέμβαση τής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των αντρών της. Έγκυρες πληροφορίες μου, λένε ότι η Πυροσβέστες ανέλαβαν και ρόλο ξυλοκόπων εφόσον τούς ανέθεσαν την κοπή δέντρων για προληπτικούς λόγους στο χωριό Μοσχοχώρι έως τον Άγιο Δημήτριο. Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι τούς πυροσβέστες τούς θέλουμε για κατάσβεση φωτιάς και όχι ώς ξυλοκόπους, κάτι που μπορούν και υποχρεούνται να κάνουν συνεργεία είτε τού Δήμου είτε τής Αντιπεριφέρειας.

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο