«Χελώνα» Τα ΕΛΤΑ Κούριερ! Έναν Μήνα Τους Πήρε Να Παραδώσουν Λογαριασμό Πιστωτικής Στην Κατερίνη.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (30-08-2022).

 

Θυμήθηκα στις 17 Αυγούστου ότι πρέπει να πληρώσω την πιστωτική μου κάρτα αλλά έως και τότε δεν πήρα τον λογαριασμό. Ευτυχώς δηλαδή που θυμήθηκα την πληρωμή, άσχετα που έληγε στις 16 του μηνός.

Τηλεφώνησα στην τράπεζα μου ενημερώνοντας τους για την καθυστέρηση. Μού ζήτησαν προθεσμία να το ερευνήσουν και θα με καλούσαν σύντομα. Όπερ και εγένετο!

Μου έστειλαν –είπαν- κανονικά τον λογαριασμό μου, όπως κάνουν κάθε μήνα, δηλαδή στα μέσα του Ιούλη και είναι πλέον θέμα των ΕΛΤΑ Κούριερ η παράδοση. Έως και την τελευταία ημέρα πληρωμής δεν έλαβα λογαριασμό. Και άλλες φορές συνέβη αυτό να μην μου παραδίδουν τά ΕΛΤΑ τον λογαριασμό άσχετα που πληρώνονται από την τράπεζα για την αποστολή.

Σήμερα 30 Αυγούστου 2022, είδα τον λογαριασμό μου στο γραμματοκιβώτιο μου, δηλαδή μετά από έναν μήνα και κάτι ημέρες, τόσο πήρε στα ΕΛΤΑ να μου παραδώσουν τον λογαριασμό της πιστωτικής μου.

Και τώρα στο… «ψητό»!

Κάθε μυαλό πιθανόν να σκέφτεται σκοπιμότητα στην μη έγκαιρη παράδοση του λογαριασμού για να μην πληρώσει ο πελάτης στην ώρα του και κατά συνέπεια να χρεωθεί με τόκους που η τράπεζα επιβάλει στην μη έγκαιρη πληρωμή. Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι έτσι, εάν όμως είναι;

Παρεμπιπτόντως, ποτέ δεν χρειάστηκε να αποπληρώσω την κάρτα μου μόνο με το ελάχιστο ποσό, πάντοτε την εξοφλώ στο ακέραιο. Αυτή την φορά, εξαιτίας των ΕΛΤΑ Κούριερ, πλήρωσα την κάρτα μια ημέρα αργότερα. Ο επόμενος λογαριασμός θα έχει και το «πρόστιμο» της μιάς ημέρας. Τα νεύρα στο κόκκινο! Πού θα βρείς το δίκιο σου; Ποιος θα σε ακούσει; Το μόνο «όπλο» μου είναι η δημοσίευση αυτή για να γνωρίζουν κάποιοι άθλιοι ότι δεν είμαστε πρόβατα και υποχείρια κανενός.

ΝΤΡΟΠΗ στα ΕΛΤΑ Κούριερ και αν θελήσω να το «τραβήξω» παραπάνω θα μπορούσα να απαιτήσω αποζημίωση για την «χαμένη» ημέρα της πληρωμής που χρεώνεται με τους ανάλογους τόκους από την τράπεζα. Θα μου πείτε, σιγά τώρα, για μια ημέρα καθυστέρηση τι τόκους θα πληρώσω; Έστω και αυτό το σέντ είναι θέμα για εμένα που ουδέποτε τους έκανα την χάρη να τους πληρώσω τόκους!

Τέλος, όταν κάνουμε λόγο για ΚΟΥΡΙΕΡ, εννοούμε παράδοση φακέλων και πακέτων σε δύο ημέρες σχεδόν. Τα ΕΛΤΑ Κούριερ γιατί τους παίρνει πλέον του μήνα για παράδοση ενός φακέλου. ΝΤΡΟΠΗ σας άθλιοι…

Επίσης, άλλο πάλι και τούτο, τα ίδια τα ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία) έκακαν 4 μήνες να μου παραδώσουν φάκελο από το εξωτερικό! Τέσσερις μήνες, ποιός θα το ακούσει και δέν θα… πέσει από το μπαλκόνι του! Τί στα κομάτια γίνεται εκεί στα απαράδεκτα ΕΛΤΑ; Θα απαντήσει κάποιος (αν)αρμόδιος;;;

 

www.Pieria.tv ©2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο