ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ Η EUROBANK ΜΕ 3€ ΜΗΝΙΑΙΑ ΧΡΕΩΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (08-12-2020).

 

Δεν έφτασαν μάλλον τα αμέτρητα δίς ευρώ που πήραν οι τράπεζες από τους φορολογούμενους για να… σωθούν, άρχισαν να βάζουν «χέρι» στους παλιούς λογαριασμούς μας με μηνιαία χρέωση 3€ αρχής γενομένης από τον περασμένο μήνα Νοέμβριο!

Κάθε πελάτης της τράπεζας EUROBANK με λογαριασμό όψεως, έστω και άτοκο (δεν γνωρίζω για άλλες τράπεζες), θα χρεώνεται πλέον 3€ κάθε μήνα για την διατήρηση του λογαριασμού του και τις συναλλαγές του. Αυτό βλέπουμε και στο snapshot από e-Banking όπου αναγράφεται ευκρινώς η χρέωση ώς «ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ CLASSIC», κάτι άγνωστο για τα προηγούμενα χρόνια!

Με αυτόν τον τρόπο χρέωσης, βάζει η EUROBANK στα ταμεία της κάθε μήνα εκατομμύρια ευρώ εξ αιτίας του νέου αυτού εφευρήματος!

Για όσους δεν θέλουν αυτή την χρέωση θα πρέπει να… κλείσουν τον λογαριασμό τους, όπως με ενημέρωσε η τράπεζα σε τηλεφωνική μας επικοινωνία.

Τα πάντα υποχρεωτικά λοιπόν και κάπως… εκβιαστικά! Ούτε… εμβόλιο να ήταν!!!

Οι πελάτες της εν λόγω τράπεζας ας το έχουν αυτό υπ’ όψιν…!

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…! «Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο