ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: «ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ, ΑΝ…»

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (18 Απριλίου 2019)

 

«ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ» ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩ.

[Παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων ΣΥΡΙΖΑ]

Ξέφυγε τελείως η κατάσταση στην Κατερίνη με την αστυνομική φύλαξη υποψηφίων τού ΣΥΡΙΖΑ.

«Αστακός» η πόλη, και κομμένη στα δύο, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 με την επικείμενη επίσκεψη τού υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, και δημοσιογράφου, Χρήστου Γιαννούλη.

Κλούβες των ΜΑΤ με αστυνομικές δυνάμεις υπό τις διαταγές τού διοικητή τής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας Γιώργου Τζήμα, απέκλεισαν τον κεντρικό δρόμο τής πόλης εφόσον στην Αστική Σχολή Κατερίνης αναμενόταν ο κύριος Γιαννούλης.

Μικρή ομάδα διαδηλωτών σε μεγάλη απόσταση από την Αστική Σχολή, όπου η αστυνομία τούς καθήλωσε, διαδήλωναν κατά τού κυρίου Γιαννούλη και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίζει, φωνάζοντας συνθήματα κατά τής Συμφωνίας των Πρεσπών και τραγουδώντας την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ.

Στον χώρο βρήκαμε και τον γνωστό ποινικολόγο Βασίλη Νουλέζα, όπου παρέμεινε επί τούτου στην Κατερίνη εφόσον σε λίγη ώρα θα έπρεπε να ταξιδέψει στην Αθήνα, και έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα μας.

Φτάνοντας στην Αστική Σχολή ο κύριος Γιαννούλης, εισήλθε στο κτήριο με τους ακολούθους του για να αρχίσει την παρουσίαση.

Εντύπωση έκανε ο μικρός αριθμός των παρευρισκόμενων στην επίσης μικρή αίθουσα, όπου ο αριθμός τους ήταν κάτω από 20 άτομα, σύν κάποιους δημοσιογράφους που ο κύριος Γιαννούλης έφερε μαζί του εκτός των τοπικών συναδέλφων που βρεθήκαμε εκεί.

Δίχως υπερβολή, η αστυνομικοί ήσαν περισσότεροι από τους ακολούθους τού Χρήστου Γιαννούλη και των διαδηλωτών, και εγείρεται το εύλογο ερώτημα, κατά πόσο αυτό είναι νόμιμο και γιατί υπερβαίνει την λογική; Ποιοι είναι τελικά οι διάφοροι υποψήφιοι, που ούτε πολιτικοί είναι ούτε εκλεγμένοι ακόμα, όπου πρέπει μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις να τούς φυλάξουν από έναν μικρό όγκο διαδηλωτών;

Πρόσφατη ήταν και η επίσκεψη τού αλαζόνα υποψηφίου ευρωβουλευτή τού ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη, όπου μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις που πληρώνονται από Έλληνες φορολογούμενους, άφησαν κατά μέρος την προστασία των πολιτών για να προστατέψουν τον Αρβανίτη. Aπό ποιους άραγε!!!

Η αλαζονεία τού υποψηφίου ήταν να το παίζει άνετος μπροστά στην είσοδο τού Επιμελητηρίου Κατερίνης με την ασφάλεια των αστυνομικών γύρω του, και να καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο τούς διαμαρτυρομένους δείχνοντας τους επιδεικτικά την κόκκινη καρφίτσα που είχε στο πέτο του.

Η Αστυνομία τής Κατερίνης, με τόσες πολλές επιτυχίες και ταγμένη στην υπηρεσία τού πολίτη, κάπου ίσως να υπερβάλλει και να υπακούει στις διαταγές τού ΣΥΡΙΖΑ, όπου οι πολίτες εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους. Με τέτοιο σκεπτικό, θα πρέπει σε κάθε υποψήφιο που ακόμα δεν έγινε πολιτικός εφόσον δεν εξελέγη, να τού παρέχουν προστασία, πράγμα που σημαίνει ότι η Κατερίνη θα θυμίζει άλλες αστυνομοκρατούμενες εποχές.

Γονείς και νέοι καταγγέλλουν ότι καλούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας όπου και τούς γίνονται συστάσεις να προσέχουν και να απέχουν από διαδηλώσεις και αυτό οι νέοι το θεωρούν ώς προσπάθεια εκφοβισμού από την αστυνομία για να μη συμμετέχουν στα συλλαλητήρια κατά τής Συμφωνίας των Πρεσπών, όπως κατήγγειλαν στην Pieria.tv

Στην ομιλία του ο κύριος Γιαννούλης, δέχθηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφους ενώ σε ερώτηση τού συναδέλφου δημοσιογράφου Ηλία Χρυσικού για το εάν θα μπορούσε να επαναλάβει τά λόγια πού είπε πρό ημερών στο Επιμελητήριο Πιερίας για τους διαδηλωτές, αποκαλώντας τους φασισταριά, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης προσπάθησε να διασκευάσει τά λόγια του και θέλοντας να τά επαναλάβει πρόσθεσε δικαιολογίες λέγοντας ότι, εάν δεν έχουν έτσι τά λόγια του τότε θα παραιτηθεί.

Ας ακούσουμε όμως (στο παραπάνω βίντεο) τί ακριβώς ειπώθηκε ενώ στην απάντηση τού Χρήστου Γιαννούλη θα πρέπει να δώσουμε βάση και στα λεγόμενα του για την Μακεδονία, όπου με έμφαση είπε: «Είτε είναι Ελληνική είτε όχι»!

Δηλαδή ο υποψήφιος Περιφερειάρχης τής Κεντρικής Μακεδονίας, δεν είναι βέβαιος εάν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι!

Τελειώνοντας την παρουσίαση του ο κύριος Γιαννούλης, μπήκε στο αυτοκίνητο με την σύζυγο του και τον οδηγό του, και δίχως να φορέσουν ζώνη ασφαλείας αναχώρησαν με συνοδεία τής αστυνομίας για άλλον προορισμό.

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο