ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: “ΧΕΣΤ…ΚΑ ΕΑΝ ΘΑ ΒΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ”.

Μοιραστείτε το Άρθρο

“ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, εμένα με ενδιαφέρει να μπορείς να κάνεις παιδιά να χαμογελάσουνε και να μη νοιώθουν αυτή την πίκρα. Με ευχαριστεί πολύ περισσότερο από το αν θα βγω δήμαρχος”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Οικονομίδης.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (6).

Επίσκεψη προεκλογική πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης στον καταυλισμό των Ρομά της Κατερίνης για να δει ιδίοις όμμασι την δυστυχία και την ανέχεια αυτών των περιθωριοποιημένων ανθρώπων.

Με τον καταυλισμό παράπηγμα, να είναι κτισμένος πρόχειρα επάνω στον παλαιό σκουπιδότοπο της Κατερίνης, οι άνθρωποι αυτοί είναι τόσο αδικημένοι και παραπεταμένοι σχεδόν από τους πάντες, και εύλογα ζητούν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους, να ζουν ανθρώπινα, να τους συμπεριφέρονται οι… πολιτισμένοι ως ανθρώπους, να έχουν τον χώρο τους να μπορούν να στήσουν το λυόμενο που τους το πληρώνει η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά ποτέ δεν έφτασαν τα χρήματα αυτά στους δικαιούχους. Κατά συνέπεια εξακολουθούν να ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες, όπου και τά ζώα δέν θα μπορούσαν να ζήσουν.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (4).Movie_Snapshot

 

 ΡΟΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

 

ΡΟΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (9).

Δεδομένης της προγραμματισμένης επίσκεψης του υποψήφιου δημάρχου Κατερίνης Χρήστου Γιαννούλη στον καταυλισμό, η κάμερα της διαδικτυακής sporeas.tv βρέθηκε εκεί όπου και κάτοικοι του καταυλισμού μίλησαν στον Γιώργο Οικονομίδη για την απαίτηση που έχουν από τον νέο δήμαρχο που θα εκλεγεί και με την δική τους ψήφο. Με λίγα λόγια έκαναν και θα εξακολουθούν να κάνουν χρήση της ψήφου, του μοναδικού “όπλου” που έχουν για να αποκτήσουν αυτά που δικαιούνται.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΟΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο πρόεδρος του καταυλισμού Παρασκευάς Καραγκούνης καθώς και κάτοικοι Ρομά μίλησαν στην κάμερά μας.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (3).

Ο λόγος δόθηκε και στά παιδιά, όπου με τά δικά τους μάτια μας περιέγραψαν την κατάσταση που βιώνουν. Τις δηλώσεις τις πήραμε με την συγκατάθεση των γονιών τους.

ΜΙΚΡΟΙ ΡΟΜΑ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ SPOREAS.TV

Ο κύριος Γιαννούλης μιλώντας με τους άμεσα ενδιαφερομένους ξετύλιξε τα σχέδια του για τον καταυλισμό και ιδιαίτερα για τα παιδιά των Ρομά.

Ο Χρήστος Γιαννούλης, υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης δεν δίστασε να κρατήσει στην αγκαλιά του μικρά παιδιά Ρομά, κάτι που αποφεύγουν να κάνουν άλλοι καθώς πρέπει κουστουμάτοι…!

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (7).

Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο, τόσο τους Ρομά όσο και την Διαδικτυακή sporeas.tv, που παρακολουθούμε τό δράμα τους τόσο καιρό, είναι να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις τού οποιουδήποτε αυριανού δημάρχου Κατερίνης, και να γίνει αποκατάσταση της αδικίας που επί σειρά ετών υφίστανται αυτοί οι άνθρωποι… διότι μιλάμε για ανθρώπους, και όχι για ζώα.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv

www.sporeas.gr

www.sporeas.eu

www.sporeas.com


Μοιραστείτε το Άρθρο