Χριστίνα Σιδηροπούλου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης «Ανανέωση Τώρα»

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

…με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», του Γ. Νταντάμη.

«Στην Κατερίνη άξιζαν τα περισσότερα αλλά της επέβαλαν τα λιγότερα. Η συμμετοχή είναι το πρώτο βήμα για την αλλαγή»

Σε κάθε γειτονιά μας ζητούν επιτέλους κάποιος «να περιβάλλει τον Δήμο μας με γνήσιο ενδιαφέρον. Να μη μας θυμούνται μόνο σε προεκλογικές περιόδους, κάνοντας μπαλώματα και δείχνοντάς μας μακέτες που παραπέμπουν στο μέλλον».  

Οι άνθρωποι μας κουράστηκαν από τα «θα», την προχειρότητα, την αδικαιολόγητη αναμονή, την παντελή ανυπαρξία σχεδιασμού.

Η αδιαφορία του κόσμου είναι στενόχωρη αλλά δικαιολογημένη. Η δική μου γενιά κλήθηκε να βγει μπροστά. Και, ο πρώτος στόχος που πρέπει να πετύχει είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων. Αυτός είναι και ο δικός μου πρώτος στόχος, ο συνδημότης μου.

Ο δεύτερος στόχος είναι να πιστέψουμε στο «εμείς», να γυρίσουμε πλάτη στην νοοτροπία του «εγώ» και να δουλέψουμε σαν ομάδα. Οι γειτονιές μας να βρουν τη ζωντάνια τους. Να πλημμυρίσουν φως, ασφάλεια και χαρούμενους ανθρώπους. Αυτός είναι και ο δικός μου δεύτερος στόχος να εργαστώ με τους ανθρώπους κάθε γειτονιάς.

Ο τρίτος στόχος σε προτεραιότητα είναι να αλλάξουμε πορεία. Καθηλωθήκαμε στο λίγο, το μίζερο, την ανυπαρξία. Σε μια τέτοια γη, άξιζαν περισσότερα, αλλά της επέβαλαν τα λιγότερα. Πρέπει να σχεδιάσουμε από την αρχή, ρεαλιστικά και στοχευμένα. Να μείνουν οι άνθρωποί μας εδώ. Να βγει από τη συνείδηση των νέων του Δήμου Κατερίνης «να φύγω από την πόλη μου, εδώ δεν έχει ευκαιρίες». 

Αυτός είναι και ο δικός μου τρίτος στόχος, να δώσω μάχη για τους νέους ανθρώπους. Να μείνουμε εδώ.  

Η συμμετοχή είναι το πρώτο βήμα για την αλλαγή.

Γι αυτό σας ζητώ να με εμπιστευτείτε για την ειλικρίνειά μου να εργαστώ για «εμάς», κάθε μέρα. Αυτό κάνω όλη μου τη ζωή, τώρα και ως Δημοτική Σύμβουλος της Κατερίνης μας, αν το θέλετε εσείς.

 

Με εκτίμηση,

Χριστίνα Ι. Σιδηροπούλου

Για έναν Δήμο Κατερίνης που αξίζει να ζεις!

facebook: Christina Sidiropoulou

e-mail: info@christinasidiropoulou.gr


Μοιραστείτε το Άρθρο