ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

     Φίλες και Φίλοι,

Κώστας Κουκοδήμος
Δήμαρχος Κατερίνης

Η Γέννηση του Θεανθρώπου στέλνει το μήνυμα της αισιοδοξίας και της πίστης στις καρδιές των ανθρώπων, ενώ συνιστά εφαλτήριο δημιουργίας και εξέλιξης σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο. Είναι πράγματι οι μέρες που έρχονται, τα Χριστούγεννα και οι γιορτές, ημέρες χαράς και ελπίδας. Ας κρατήσουμε το δεύτερο: την ελπίδα μας. Γιατί έτσι θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητάς μας.

Παράλληλα, στο Δήμο Κατερίνης, το μήνυμα των Χριστουγέννων, μας καλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις και τις προσδοκίες μας Δήμος και Δημότες, με επίκεντρο τον άνθρωπο και να αποδείξουμε στην πράξη, ότι, η αλληλεγγύη, η συντονισμένη και αδιάλειπτη προσφορά στις ευπαθείς ομάδες των συνδημοτών μας, κτίζει ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο, για όλους μας.

Προς την κατεύθυνση αυτή, από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας θέσαμε ως βασικό στόχο τη διαμόρφωση ενός πρωτοπόρου, λειτουργικού, οικονομικά βιώσιμου και φιλικού προς όλους τους πολίτες Δήμου. Πιστεύω ότι σταδιακά, με σταθερά βήματα, θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Επιπλέον, φέτος γιορτάζουμε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, δημότες και επισκέπτες στις «Γωνιές των Χριστουγέννων», σε μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγκαλιά, που ενώνει κάθε πλατεία, κάθε γειτονιά. Μία μαραθώνια γιορτή όπου  το πνεύμα της αγάπης, που σηματοδοτεί η πιο χαρούμενη γιορτή του χρόνου, διαχέεται σε όλη την πόλη!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 

Κώστας Κουκοδήμος

Δήμαρχος Κατερίνης


Μοιραστείτε το Άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και μήν αντιγράφετε, έστω και με “πηγή”.

Διάφορες Κατηγορίες Άρθρων