ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ‘Η ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛ.ΤΑ;;;

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου 2016 – 16:58:20)

Διατυμπάνιζε η κυβέρνηση ότι το δώρο των Χριστουγέννων θα το πάρουν άπαντες οι δικαιούχοι πρίν από τα Χριστούγεννα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν κατέστη εφικτό!

Ασφαλείς πληροφορίες μας, λένε ότι σε κάποια χωριά της Πιερίας, πιθανόν και σε άλλα ανά την Ελλάδα, ο ταχυδρόμος που πλήρωνε δώρο Χριστουγέννων στους συνταξιούχους του ΟΓΑ, άφησε αρκετούς παραπονεμένους διότι λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν για όλους. Υποσχέθηκε δε ότι οι απλήρωτοι θα λάβουν το δώρο τους την ερχομένη Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου.

Τί συνέβη τελικά; Γιατί δεν υπάρχουν τά χρήματα που υποσχέθηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; Ή μήπως το πρόβλημα το δημιούργησαν τα ΕΛ.ΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία) της Κατερίνης και τα χρήματα (εάν τά έλαβαν από την κυβέρνηση) χρησιμοποιήθηκαν για άλλο σκοπό;

Το ζητούμενο είναι πως, κάποιοι συνταξιούχοι μας δεν θα κάνουν Χριστούγεννα όπως τουλάχιστον σχεδίαζαν ευελπιστώντας να πάρουν το πολλά υποσχόμενο δώρο του Τσίπρα.

Η αλήθεια τελικά έχει κοντά ποδάρια Mr. Alexis!!!

%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο