Όταν οι παπάδες… “συνεργάζονται” με τον διάβολο…!

Μοιραστείτε το Άρθρο

τού Γιώργου Οικονομίδη.

Και πάλι λέμε ότι οι παπάδες αρκετές φορές απασχόλησαν τον “Σπορέα” με τις κακοδοξίες τους.

Ξύλο καί κατάρες παπάδωνΜε την αντιχριστιανική τους συμπεριφορά διακωμωδούνται από πολλούς, και η λογική μας λέει, ότι, μάλλον το επιδιώκουν κάτι τέτοιο.

Επειδή “αγιοποιούν” σχεδόν την κάθε παπαδική τακτική, βάλθηκαν να “αγιοποιήσουν και το ξύλο (όχι το… “τίμιο ξύλο”, αυτό το “αγιοποίησαν” προ πολλού) αλλά αυτό που προέρχεται από τα χέρια τους. Δεν νομίζω να ταύτισαν την ελληνική ταινία υπό τον τίτλο “Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο” με την κακοδοξία τους και την αντιχριστιανική -κοινώς σατανική- συμπεριφορά τους.

Κατάρες, βλασφημίες, μουντζώματα, και πολλά άλλα που περιέχει το παρακάτω βίντεο, κυριαρχούν στην παπαδική νοοτροπία. Δεν φοβούνται τα λόγια του Θεού που λένε:

Μετά πάσης φυλάξεως φύλαττε την καρδίαν σου· διότι εκ ταύτης προέρχονται αι εκβάσεις της ζωής. Απόβαλε από σου σκολιότητα στόματος, και διαστροφήν χειλέων απομάκρυνον από σου”. (Παροιμίες: δ’ 23-24)

Ένα βίντεο λυπηρό για την παπαδική κατάντια που αυτοπροβάλλονται ως -δήθεν- “διάδοχοι” των Αποστόλων!!! και το λυπηρό είναι ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι… των γραμμάτων, που τους πιστεύουν και τους επικαλούνται για μεσιτεία προς τον Θεό.

 

Δείτε παρακάτω τα ίδια επεισόδια από άλλη διακωμώδηση.

 

 
 
 
Γιώργος Οικονομίδης
Sporeas.tv
 
 
 
 

 

 


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment