Όχι Ελευθερία Σε Ανεμβολίαστους; Όχι Και Στην Φορολογία Τους!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (10-10-2021).

 

Τέλος στην ελευθερία των ανεμβολίαστων έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους υποτακτικούς του. Παραβιάστηκαν άρδην τα Συνταγματικά δικαιώματα όσων αρνούνται την υποχρεωτικότητα των εμβολίων.

Ακόμα και η απλή αναφορά κατά των εμβολίων διώκεται πλέον ποινικά όπως αποφάσισαν και διέταξαν οι μιμητές της Χούντας.

Εφόσον όμως στερούνται τα πολιτικά και Συνταγματικά δικαιώματα τους οι ανεμβολίαστοι, με το να τους απαγορεύεται η είσοδος σε κλειστούς χώρους, να τους απαγορεύονται τά αεροπορικά, θαλάσσια και οδικά ταξίδια με τα ΜΜΜ, να τους απαγορεύεται το συνταγματικό δικαίωμα για εργασία και να στερούνται τα προνόμια που απολαμβάνουν οι εμβολιασμένοι, τότε θα πρέπει να καταργήσει η απαράδεκτη αυτή κυβέρνηση του Κούλη και την υποχρέωση καταβολής φόρου από τους ανεμβολίαστους.

ΤΕΛΟΣ λοιπόν να μπεί στην φορολογία σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν.

Να αρνηθούν όλοι, όπως αρνούνται τά υποχρεωτικά αμφίβολα και πειραματικά εμβόλια, να καταβάλλουν φόρους στο κράτος όσο θα επιμένει το κράτος να στερεί την ελευθερία των ιθαγενών!!!

Συνταγματολόγοι και Νομικοί, να ενημερώσετε τον ανεμβολίαστο Ελληνικό λαό που τους στέρησαν την ελευθερία τους οι ανάξιοι πολιτικοί και πληρωμένοι επιστήμονες του καθεστώτος, ότι ίσως να μήν υποχρεούνται πλέον στην καταβολή φόρου!

Το Δικαστήριο του Στρασβούργου αποφάνθηκε ότι, πέραν των υποκείμενων νοσημάτων που κάποιοι μπορεί να έχουν και δεν εμβολιάζονται, υπάρχουν και σοβαροί συνειδησιακοί λόγοι που κάποιος αρνείται να εμβολιαστεί υποχρεωτικά, και οι σοβαροί συνειδησιακοί λόγοι μπορεί να είναι και θρησκευτικοί, όπου ένα κράτος δικαίου οφείλει να τις σεβαστεί. Ένα κράτος δικαίου όμως…!

Τι λέτε; Δέν είναι καλή αρχή να σκεφτούνε σοβαρά οι αρμόδιοι την απαλλαγή φορολογίας από τά «θύματα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη; Πέραν του ότι καταδικάστηκαν οι Νεοδημοκράτες από τον Ελληνικό λαό σε πολιτικό θάνατο, και εφόσον δεν πρόκειται ποτέ ξανά να iδεί κυβέρνηση η Ν.Δ. , ας κάνουν και κάτι καλό στον λαό προτού ξεκουμπιστούν και ελευθερωθεί ο υποδουλωμένος λαός από την ασυδοσία του Κούλη και των τηλεαστέρων «επιστημόνων» που ενώ “δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους”, εθίστηκαν στο γυαλί με τόση δημοσιότητα και θα αρρωστήσουν εάν χάσουν τις εμφανίσεις τους που τρομοκρατούν εσκεμμένα τους πολίτες παρά να τους ενημερώνουν και να τους ενθαρρύνουν.

Ε’ φτάνει πιά, σας αηδιάσαμε και η οργή μας ξεχειλίζει και ίσως κάποτε… ξεσπάσει.

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο