ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΕΚΤΡΟΠΗ Ι.Χ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ (BINTEO).

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

08-11-2019)

 

Λίγη ώρα μετά τις 3 μ.μ. Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας BMW εξετράπη τής πορείας του στην πλατεία τής Περίστασης Κατερίνης όπου και προσέκρουσε στο τσιμεντένιο στηθαίο ανακόπτοντας την πορεία του ειδάλλως θα έπεφτε μέσα ακριβώς στο κατάστημα τού ΟΠΑΠ που είχε κόσμο εκείνη την ώρα, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Το όχημα σχεδόν καταστράφηκε όπως βλέπουμε και στα αποκλειστικά πλάνα μου ενώ ο οδηγός τραυματίστηκε έχοντας όμως τις αισθήσεις του. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Τροχαία, η Πυροσβεστική και ασθενοφόρο τού ΕΚΑΒ όπου έφτασαν έγκαιρα  στο σημείο τού ατυχήματος.

Οι τραυματιοφορείς περιποιήθηκαν τον τραυματία ενώ από την Τροχαία τού έγινε και αλκοτέστ για να διαπιστωθεί εάν ήταν πιωμένος ο οδηγός.

Μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, που μίλησε με αστυνομικό, αναφέρει ότι στο συμβάν ενεπλάκη και ένα δίκυκλο όπου και έφυγε από το σημείο. Πιθανόν ο οδηγός τού Ι.Χ. προσπάθησε να αποφύγει τυχόν σύγκρουση με το δίκυκλο και έπεσε επάνω στο στηθαίο καβαλώντας το. Αυτό όμως θα διερευνηθεί από την Τροχαία Κατερίνης.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με το Ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο