1€ Για 1 Ρολό Χαρτί Υγείας Zewa Deluxe Σε Super Market Της Κατερίνης.

Μοιραστείτε το Άρθρο

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (05-11-2022).

 

Ποιος θα το πίστευε τελικά ότι η Ουκρανία ήταν το κέντρο του κόσμου και ότι κρατάει τις τύχες της ανθρωπότητας στα χέρια της με τους Ναζιστές και όχι μόνο και με τον «καραγκιόζη» πρόεδρο της που παίζει πιάνο με το… «πουλί» του!

 

Ευκαιρίας δοθείσης με τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας βγήκαν οι επιτήδειοι να αισχροκερδήσουν ανεβάζοντας τις τιμές των προϊόντων στα ύψη -και μόνο- με λίγους όμως να τα πλησιάζουν.

Βγήκε σαν «γύφτικο σκεπάρνι» και ο Άδωνης Γεωργιάδης να διαφημίσει το «Καλάθι του νοικοκυριού» (αποφεύγουν να πούνε «της νοικοκυράς» φοβούμενοι την κατηγορία διάκρισης και σεξισμού, -εκεί καταντήσαμε-) και έκανε το γνωστό του σόου με κάμερες σε σούπερ μάρκετ ευλογώντας τά γένια τόσο της κυβέρνησης –για το δήθεν κατόρθωμά της- όσο και τά δικά του μήπως και «αύριο» διεκδικήσει την προεδρία της Ν.Δ.!!!

Επισκέφθηκα σήμερα το «δικό» μου σούπερ μάρκετ όπου εδώ και μια δεκαετία είμαι πελάτης. Θέλησα να δώ τις τιμές του «νοικοκυριού» και μένω με την απορία εάν όντως ισχύουν αυτές οι τιμές.

Ενδεικτικά παίρνουμε το ηλιέλαιο του ενός λίτρου (Mr. Grand – ιδιωτικής ετικέτας). Τιμή €2.95 όπερ και σημαίνει το 5λιτρο στα €14.75. Σε άλλο γνωστό σούπερ μάρκετ της πόλης με επώνυμη ετικέτα και όχι ιδιωτική, το βρίσκουμε σε προσφορά (δίχως το καλάθι) χαμηλότερα της άνω προσφερόμενης τιμής.

Nescafe Classic 100gr. τιμή στο καλάθι του νοικοκυριού €4.33 δίχως να αναγράφεται η κανονική τιμή του πρίν την προσφορά, ενώ κάτω από το καρτελάκι του νοικοκυριού υπάρχει η –πιθανώς- αρχική τιμή του καφέ, στα €4.33!!! Βλέπουμε μήπως κάποια διαφορά; Μήπως κάνω κάπου λάθος; Ας μας απαντήσει το Σούπερ Μάρκετ. Εάν ανατρέξουμε όμως σε αγορά από το διαδίκτυο, το ίδιο προϊόν το βρίσκουμε στα €3.57, δηλαδή 0.76 λεπτά φθηνότερο από το «καλάθι του νοικοκυριού» του συγκεκριμένου Σούπερ Μάρκετ!

Πέραν τούτου, έρχομαι στο «ζουμί» του ρεπορτάζ μου:

Πάντα αγοράζω συγκεκριμένη μάρκα και ποσότητα από χαρτί υγείας. Πρόκειται για το Zewa Deluxe 20 ρολών όπου πρόπερσι η τιμή του έφτασε στα 13 περίπου ευρώ ενώ λίγους μήνες πρίν σκαρφάλωσε στα 17 ευρώ περίπου (οι τιμές ενδεικτικές και από μνήμης). Σήμερα ανέβηκα στον επάνω όροφο μήπως βρώ και στα χαρτικά «καλάθι νοικοκυριού», αν και 2 εβδομάδες πρίν αγόρασα 2 συσκευασίες αυτού του χαρτιού (δηλαδή 40 τεμάχια) με την προηγούμενη τιμή των 17 ή 18 ευρώ ενώ το είχαν σε προσφορά 12 ή 13 ευρώ περίπου. Σήμερα έκπληκτος είδα τιμή συσκευασίας στα €20,32 (τα 20 ρολά) ενώ σε προσφορά το «κατέβασαν» στα €12.19

Δηλαδή σε «κανονική» τιμή βγαίνει πάνω από €1 το ένα ρολό χαρτιού.

Δεν ξέρω εάν κατασκευάζεται από… χρυσάφι, το βέβαιο είναι ότι παραμένει… κ%&#χαρτο!

Είδατε τελικά τι μας κάνει η Ουκρανία που δήθεν ευθύνεται για όλη την ακρίβεια στον πλανήτη Γή; Βρήκαν την ευκαιρία της ζωής τους ανά τον κόσμο κάποιοι κλέφτες και απατεώνες (γενικά ομιλώ) να θησαυρίσουν εις βάρος του καταναλωτή και οι κυβερνήσεις κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Εκτός εάν ωφελούνται κάποιοι κυβερνητικοί από αυτή την ασυδοσία της ακρίβειας…! Λέτε;;;

 

www.Pieria.tv ©2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο