2016 ΓΛΥΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου 2016)

Σήμερα Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 1.30 το μεσημέρι, η Τροχαία Κατερίνης μοίρασε γλυκές ευχές στους διερχόμενους οδηγούς στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Συγκεκριμένα, το ένστολο προσωπικό σταματώντας τους οδηγούς, αντί για κλήσεις μοίραζε φυλλάδια με ευχές για ασφαλή οδήγηση καθώς και γλυκίσματα.

Οι οδηγοί έδειχναν να εκτιμούν αυτή την κίνηση και να ευχαριστούν τους ένστολους για την πρωτοβουλία. Αν μη τί άλλο, αυτό που επικρατούσε μεταξύ οδηγών και τροχονόμων, ήταν το φιλικό πνεύμα και η ευγενική προσπάθεια να έρθουν κοντά στον πολίτη με το κύριο σύνθημα και για τις εορταστικές ημέρες πως «Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές είναι η ζωή! Να επιστρέφεις ασφαλής σε αυτούς που αγαπάς».

Ποιος στ’ αλήθεια δεν θέλει τέτοια ευχή να πραγματοποιείται πάντοτε βάζοντας σε εφαρμογή την προτροπή της Τροχαίας που συστήνει «Οδηγείτε με σύνεση»;

Ο διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας έκανε δηλώσεις ευχόμενος ασφαλή οδήγηση.

%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο