253.000 ευρώ καλείται να επιστρέψει στο ΕΣΠΑ ο Δήμος Κατερίνης για το δωρεάν WiFi που δεν έγινε ποτέ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης.

Το θέμα αυτό έχει να κάνει με χρήματα φορολογουμένων δημοτών, και είναι η περίφημη υπόθεση του δωρεάν WiFi, του δωρεάν ασύρματου διαδικτύου δηλαδή για την πόλη της Κατερίνης.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ 253.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ WiFi ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.Ο Δήμος χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του προγράμματος του ΕΣΠΑ γι’ αυτό το έργο, με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 253 χιλιάδων ευρώ περίπου, και τώρα ζητείται από τον Δήμο να επιστρέψει αυτό το ποσό εφόσον δεν πραγματοποιήθηκε αυτή η υποχρέωση απέναντι στους δημότες. Θα θυμάστε πιστεύω το περιβόητο δωρεάν WiFi σε όλους από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, για ψηφοθηρικούς λόγους, όπου και αυτό παρέμεινε στις γνωστές υποσχέσεις.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ 253.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ WiFi ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ (2).

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ 253.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ WiFi ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ (5).

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ 253.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ WiFi ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ (6).

Στο ρεπορτάζ θα δούμε τί ελέχθη και γι’ αυτό το θέμα.

Οι δημότες της Κατερίνης καλούνται με διαφόρους τρόπους να βάλλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη και να πληρώσουν ότι δεν υποχρεούνται να πληρώσουν, όπως την μηνιαία χρηματοδότηση της εκκλησίας με το ποσό των 6.000 ευρώ, την επιστροφή χρημάτων του ανύπαρκτου WiFi, κάποια τεράστια πρόστιμα στον Δήμο από έργα που ποτέ δεν τελείωσαν, όπως το περιβόητο Πολιτιστικό Κέντρο δίπλα στα ΚΤΕΛ, κάτι το οποίο θα μας απασχολήσει σύντομα με ρεπορτάζ, και τόσα άλλα.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv

www.pieria.tv

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

72.000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ «ΜΠΟΝΑΜΑΣ» ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

1 Comment

  1. Ο/Η Λάζαρος λέει:

    ένα wifi που δούλεψε για λίγο, με πολύ μικρή ταχύτητα,έπεφτε συνέχεια, και μάλιστα να μην σου τύχαινε παρασκευή (έπρεπε να περιμένεις την δευτέρα για να το θέσουν πάλι σε λειτουργία) με πολύ μικρή εμβέλεια και γύρω από το δημαρχείο. τα 253000 από ότι κατάλαβα δεν είναι πρόστιμο, πρέπει να επιστραφούν. άρα τα έχει πάρει ο δήμος αλλά πού στο καλό πήγανε; γιατί με αυτά τα χρήματα πιστεύω ότι το wifi δεν θα ήτανε της πλάκας. ας τα επιστρέψει τώρα ο δήμος λοιπόν αφού την δουλειά δεν την έκανε και ας αφήσει τους πολίτες στην ησυχία τους μια και απολαβές δεν είδαν από το όλο εγχείρημα.
    Υ.Γ. την πλατεία έχετε καιρό να την ξηλώσετε, μόνο με αλλαγή δημάρχου την ξηλώνετε; μας κακομαθαίνετε

Leave a Comment