300 Χρόνια Πίσω Από την Αρκούδα η… Ελλάδα! Πού Υπάρχουν Ομπρέλες ήλιου για πολίτες στην ουρά του Κορωναϊού;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (01-03-2021).

 

Ενώ συνωστίζονται οι Έλληνες πολίτες έξω από τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες, καθώς και σε διάφορα καταστήματα, κάτω από τον καυτό ήλιο ή την βροχή, να ξεροσταλιάζουν έως ότου έρθει η σειρά τους να εξυπηρετηθούν, βλέπουμε και ζούμε το παράλογο που μόνο στην Ελλάδα θα το δούμε.

Καμιά υπηρεσία ή τράπεζα δεν φρόντισε τους πολίτες όπως τους αρμόζει.

Ουδείς δεν τοποθέτησε ένα σκίαστρο ή καρέκλες ίσως για ηλικιωμένους όταν περιμένουν στην ουρά. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε ούτε ενδιαφέρεται εάν ο πολίτης υποφέρει και δυσανασχετεί για την κακουχία που του επιβάλλεται από το σάπιο ελληνικό σύστημα.

Ξεφεύγουμε για λίγο από την «κόλαση» της Ελλάδος και επισκεπτόμαστε ένα πολιτισμένο κράτος, που προστατεύει και σέβεται τους πολίτες.

Στην μακρινή Αυστραλία και στην πόλη Μελβούρνη, η υπηρεσία VIC ROADS (το αντίστοιχο του ελληνικού Τμήμα Συγκοινωνιών), φρόντισε και τοποθέτησε ομπρέλες ηλίου για το κοινό που περιμένει στην ουρά λόγω του Κορωναϊού. Όποιος θελήσει μπορεί να κάνει χρήση της ομπρέλας για να μην καίγεται από τον ήλιο. «Όπως στην… Ελλάδα δηλαδή. Και μετά ξυπνήσαμε…!»

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες είναι από την Μελβούρνη για την διαδικτυακή Pieria.tv

Όταν και εάν αποφασίσουν η Ελλάς και οι Έλληνες να ξυπνήσουν, τότε ίσως ο πολιτισμός και ο σεβασμός στον πολίτη έλθει και στην δύσμοιρη αυτή χώρα.

*************************************

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…! «Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο