400 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copyτου Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 10.06.2017)

 

Δέν είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύω το μέγα ζήτημα των χώρων στάθμευσης που κάποιοι κουτοπόνηροι μαγαζάτορες στην Κατερίνη τοποθετούν διάφορα εμπόδια για να μή σταθμεύουν οχήματα μπροστά στα καταστήματά τους.

Με καρέκλες, ποδήλατα, καφάσια, λουλούδια και ότι άλλο κατεβάζει ο νούς του ευρηματικού Έλληνα, κρατούν παράνομα μία και δύο και τρείς θέσεις στάθμευσης στερώντας το δικαίωμα του οδηγού που πληρώνει τέλη κυκλοφορίας να βρεί μιά θέση πάρκινγκ, και ιδιαίτερα στην Κατερίνη που δέν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εφόσον ο Δήμος δέν το φροντίζει ενώ παράλληλα πιέζει την Δημοτική Αστυνομία να κόβει κλήσεις -λέγοντας “ξεσκίστε τους”- για να γεμίζουν τά ταμεία τους.

Αυτό πλέον αποτελεί παρελθόν, διότι ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας βάζει τάξη στην ασυδοσία αυτή με τα τσουχτερά πρόστιμα των 400 ευρώ σε όσους τοποθετούν εμπόδια στους χώρους στάθμευσης των οδηγών.

Μπορούμε ώς οδηγοί να καλέσουμε την Αστυνομία ή την Δημοτική Αστυνομία της Κατερίνης που έως τώρα εθελοτυφλεί και αδιαφορεί για τους κουτοπόνηρους μαγαζάτορες, για να πράξουν το καθήκον τους που υποχρεούνται με τον νέο νόμο.

Δείτε στην enikonomia.gr τί αναφέρει το άρθρο 48 του νέου Κ.Ο.Κ. για την κατάληψη τμήματoς oδoύ και πεζόδρoμoυ.

www.Pieria.tv

 

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930