63χρονος Πεντηκοστιανός πάστορας παντρεύτηκε χωρισμένη 30χρονη [Άρθρο+Βίντεο].

Μοιραστείτε το Άρθρο

«Όχι, δεν είναι ο πατέρας μου, είναι ο άντρας μου».

70χρονος Πεντηκοστιανός πάστορας παντρεύτηκε 37χρονη 5

του Γιώργου Οικονομίδη.

70χρονος Πεντηκοστιανός πάστορας παντρεύτηκε 37χρονη 4Η Rachel Murray όταν βρέθηκε σε οικογενειακή κρίση, θέλησε να επισκεφθεί τον Πεντηκοστιανό πάστορα Mike Kelly της εκκλησίας στο Lancashire, για να μιλήσει για το πρόβλημά της.
Μετά από μόλις δύο εβδομάδες συνειδητοποίησε πως τον είχε… ερωτευτεί.


Παρά τη διαφορά ηλικίας που τους χώριζε τότε, αυτή 30 και αυτός στα 63 του, έμειναν τελικά μαζί και παντρεύτηκαν, όπου και δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι παρά ποτέ.
Η αστεία πλευρά είναι ότι ο δεσμός τους αυτός συχνά συγχέεται ως μια σχέση πατέρα και κόρης, αλλά αυτό δεν τους ενοχλεί καθόλου.

Αναλυτικότερα:

Ο πρώτος γάμος της 30χρονης τότε Rachel Murray (σήμερα 37 ετών) περνούσε επί δέκα χρόνια από κρίση, και η Rachel βρισκόταν σε απόγνωση. Αποφάσισε τότε να μιλήσει στον 63χρονο πάστορα της Mike Kelly (σήμερα 70 ετών) για να την καθοδηγήσει στην ώρα της ανάγκης. Ο πάστορας την άκουγε επί ώρες με κατανόηση και στο τέλος ενώσανε τις προσευχές τους. Αμέσως μετά η Rachel έπεσε στα γόνατα του πάστορα της και αυτός της είπε: «Μακάρι να μπορούσα να απαλύνω όλον αυτόν τον πόνο σου».

Και όμως, «μπόρεσε» να απαλύνει τον πόνο της Rachel, όχι όμως με θρησκευτικό συναίσθημα αλλά με το να συνειδητοποιήσουν αμφότεροι πώς ήσαν ερωτευμένοι μεταξύ τους… μόλις δύο εβδομάδες μετά από τον χωρισμό της Rachel. Κάτι τέτοιο δεν μπορούσε το εκκλησίασμα να το φανταστεί, ούτε επίσης ο John, o πρώην σύζυγος της Rachel, ο οποίος είναι και μέλος στη ίδια εκκλησία.

Η Rachel δήλωσε πώς δύο εβδομάδες μετά την αποχώρηση της από το σύζυγό της, σε μια στιγμή διαύγειας, συνειδητοποίησε ότι είχε ερωτευτεί τον Mike -έναν άνδρα αρκετά μεγαλύτερό της που θα μπορούσε να είναι ο πατέρας της- και εξέφρασε δημόσια τα συναισθήματά της.

Ο Πεντηκοστιανός πάστορας -δύο φορές διαζευγμένος και πατέρας πέντε παιδιών, εκ των οποίων ο μεγαλύτερος γιος είναι μόλις δύο χρόνια νεότερος από την Rachel-, ανακάλυψε ότι αισθάνθηκε τον ίδιο ακριβώς έρωτα με την Rachel. Μετά από μεγάλη πάλη με τη συνείδησή του, πολύ σύντομα ανταπέδωσε τον έρωτα του, όπως ο ίδιος παραδέχεται.

Έξι εβδομάδες αργότερα, η Ραχήλ (Rachel) έμεινε έγκυος στο παιδί του Mike, όπου και γέννησε μια κόρη, που είναι σήμερα ηλικίας έξι ετών. Παντρεύτηκαν την Ημέρα του αγίου Βαλεντίνου το 2009, όταν η Ραχήλ ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, ένα αγόρι, ο οποίος είναι τώρα ηλικίας τεσσάρων ετών.

Όταν το ζευγάρι ομολόγησε την αγάπη τους στην Εκκλησία της Πεντηκοστής, τους είπαν ότι είχαν διαπράξει μοιχεία, και ο Mike Kelly κλήθηκε να παραιτηθεί από πάστορας.

70χρονος Πεντηκοστιανός πάστορας παντρεύτηκε 37χρονη 2
Παρά τα όσα μπορεί να πιστεύουν η εκκλησία και ο κόσμος, το ζευγάρι επιμένει ότι είναι πιο ευτυχισμένοι μαζί ενώ η Rachel προσθέτει: «Όταν πάμε έξω, οι άνθρωποι υποθέτουν ότι ο Mike είναι ο μπαμπάς μου. Αυτό δέν με ενοχλεί. Νομίζω ότι είναι αστείο».
Και η Rachel συνεχίζει: «Είμαστε πολύ άνετα. Σεβόμαστε και υπακούμε ο ένας τον άλλον».

70χρονος Πεντηκοστιανός πάστορας παντρεύτηκε 37χρονη 1
«Στην αρχή, ο Mike ανησυχούσε ότι θα έλκομαι από νεότερους άνδρες, αλλά μου φέρεται σαν πριγκίπισσα. Ακόμη και η μητέρα μου, η οποία είναι μόλις δύο χρόνια μεγαλύτερη από τον Μάικ, μου είπε: Είναι καλύτερα στην αγάπη ενός γέρου παρά σκλάβα ενός νεαρού άνδρα»

Ο John, πρώην σύζυγός τής Rachel, δεν ήταν πολύ εντυπωσιασμένος όταν έμαθε για τον δεσμό αυτό, λέγοντας της ότι είχε διαπράξει μοιχεία. Τής έδειχνε εδάφια της Βίβλου για να της αποδείξει ότι είναι αμαρτωλή.

Ο Mike, ο οποίος γνώριζε την Rachel από τότε που ήταν 23, προσθέτει: «Όταν η Ραχήλ μου είπε ότι είχε αισθήματα για μένα, ένιωσα μεγάλη έκπληξη. Πάντα μου άρεσε η Ραχήλ, αλλά ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα μπορούσαμε να έχουμε μια σχέση».
«Ήταν παντρεμένη, και έτσι την έβγαλα εντελώς έξω από το μυαλό μου. Αλλά υπήρχε πάντα ένας "δεσμός" μεταξύ μας, επειδή είμαστε και οι δύο μουσικοί. Τις Κυριακές η Ραχήλ έπαιζε το πιάνο στις εκκλησιαστικές συναθροίσεις μας, ενώ εγώ έπαιζα κιθάρα, και κάναμε πρόβες μαζί μεσοβδόμαδα»

Η Rachel αργότερα έκανε την πρώτη κίνηση. Τον αγκάλιασε μια μέρα και του είπε ότι είχε αισθήματα γι' αυτόν.

Παντρεμένος ο Mike την πρώτη φορά χώρισε σε νεαρή ηλικία από τη σύζυγό του, την οποία γνώρισε επίσης στην εκκλησία.
Στην ηλικία των 35, ήταν παντρεμένος για δεύτερη φορά με μια άλλη γυναίκα που γνώρισε και πάλι στην εκκλησία και η οποία ήταν 17 χρόνια νεότερή του. Μαζί έκαναν πέντε παιδιά, τώρα ηλικίας μεταξύ 35 και 27.

Χώρισαν το 1991, διότι η σύζυγός του αγανάκτησε από τις πολλές ώρες που δούλευε ο Mike ως αυτοαπασχολούμενος οδηγός αρτοποιίας.

Η Rachel συναντήθηκε επίσης με τον πρώτο σύζυγό της στην εκκλησία, όταν ήταν μόλις 14. Ήταν δέκα χρόνια μεγαλύτερος της και παντρεύτηκαν όταν η Ραχήλ ήταν 20. Προέκυψαν μεγάλα προβλήματα μεταξύ τους όλα αυτά τα χρόνια αλλά -όπως λέει η ίδια- λόγω της βαθιάς θρησκευτικής πεποίθησης της έμεινε στο γάμο τόσο πολύ καιρό. Η Rachel εξομολογείται επίσης: «Μέχρι τη στιγμή που έφυγα από τον σύζυγό μου, γνωριζόμουν με τον Mike επτά χρόνια. Μου άρεσε πάντα, επειδή ήταν τόσο πολύ χαμογελαστός και χαρούμενος».
«Ο προηγούμενος γάμος μου ήταν τεταμένος εδώ και χρόνια.
Είχα προσπαθήσει να δείξω στούς έξω ένα γενναίο πρόσωπο, αλλά δεν νομίζω ότι μπόρεσα να πείσω κανέναν. Κανείς δεν φαινόταν πολύ έκπληκτος όταν χωρίσαμε με τον John».

Συνδέθηκε τέλος με τον πάστορα Mike, και ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος μια εβδομάδα πριν από το γάμο τους.

Παντρεύτηκαν στην εκκλησία τους την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου, με ογδόντα μέλη της εκκλησίας να επιχαίρουν στην ευτυχία τους.

70χρονος Πεντηκοστιανός πάστορας παντρεύτηκε 37χρονη 3

Όσον αφορά την σεξουαλική τους ζωή, ο Mike μετά την γέννηση του γιου τους έκανε βαζεκτομή, δηλαδή απολίνωση των σπερματικών του πόρων για να μη συλλαμβάνει πλέον η γυναίκα του.

Τέλος, αν και η εκκλησία θεώρησε μοιχεία την πράξη του ποιμένα της, 80 μέλη της παρευρέθηκαν στους γάμους. Το ζητούμενο όμως για έναν χωρισμό και δεύτερο γάμο, είναι ότι τίθεται –σύμφωνα με την Βίβλο- υπό κάποιες προϋποθέσεις. Πληρούσαν όμως αυτές τις προϋποθέσεις το ζευγάρι; Όσο για την ηλικία, υπενθυμίζω ότι: «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά».

Δείτε τό Video:

πληροφορίες από την: dailymail.co.uk

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv

www.BibleMedia.tv

www.sporeas.gr

 


Μοιραστείτε το Άρθρο