ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;;;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(06/02/2018)

 

Θορυβημένοι είναι οι δημότες τής Κατερίνης από πληροφορίες που αναφέρουν ότι, ο δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης τέθηκε τελικά σε αργία από τον συντονιστή τής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης κ. Ιωάννη Σάββα μετά από την μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του κ. Σάββα για παράβαση καθήκοντος, εφόσον μετά από την καταδικαστική απόφαση κατά του δημάρχου Σάββα Χιονίδη, έπρεπε ο κύριος Σάββας να τον θέσει σε αργία και δεν το έκανε μέχρι πρότινος.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι χρέη δημάρχου εκτελεί πλέον (άγνωστο για πόσο) ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Ντούρος αντί του αναπληρωτή δημάρχου κ. Χρήστου Λεμονόπουλου, και αυτό είναι άξιον απορίας. Αληθεύει αυτό ή όχι;

Όπως πρώτη έγραψε η διαδικτυακή Pieria.tv για την αργία καθηκόντων που επέβαλε το δικαστήριο, πέραν της 5μηνης φυλάκισης με 3ετή αναστολή, στους κ.κ. Χιονίδη και Ίτσιο, δήμαρχο και αντιδήμαρχο αντίστοιχα, για παράβαση καθήκοντος, έρχεται τώρα η πληροφορία ότι τέθηκε τελικά σε αργία ο δήμαρχος Κατερίνης μετά τον δημοσιογραφικό ντόρο τού Ιστοτόπου μας, ενώ οι δημότες δικαιούνται να γνωρίζουν την αλήθεια.

Σύσσωμη η δημοτική αντιπολίτευση όμως δηλώνει άγνοια εφόσον δεν τους έγινε καμιά ενημέρωση.

Ρωτώ λοιπόν τον συντονιστή τής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης κ. Ιωάννη Σάββα εάν αληθεύει αυτή η πληροφορία τής παύσης του δημάρχου Κατερίνης.

 

©Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο