ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Με την εκπνοή τής δικαστικής εντολής για την δημοσίευση των φωτογραφιών των βιαστών μέχρι και σήμερα 6 Μαΐου 2018 και ώρα 18:00, αντικαθιστούμε τις φωτογραφίες με νέες μωσαϊκού και τα ονόματα με τά αρχικά τους. 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(07/03/2018)

 

Μετά από τον αποτροπιασμό που προκάλεσε η είδηση ότι πα-ΤΕΡΑΣ από την Λεπτοκαρυά Πιερίας βίαζε την κόρη του από τά έξι της χρόνια και την έδινε και στους φίλους του με οικονομικά ανταλλάγματα, αποφάσισε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης με επικύρωση τής Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, να δοθούν οι φωτογραφίες των τεσσάρων βιαστών στην δημοσιότητα με την αιτία τής προστασίας του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων”.

Οι 4 βιαστές συνελήφθησαν στις 28 Φεβρουαρίου 2018 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, μετά από σχετικά εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Κατερίνης, για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής”.

Όλοι οι συλληφθέντες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οδηγήθηκαν σε κατάστημα κράτησης της χώρας, ενώ η δημοσιοποίηση των προσώπων τους έχει ισχύ έως την 6 Μαΐου 2018 και ώρα 18.00.

Πρόκειται για τους:

Α) Κ. Ι. του Γεωργίου

 Β) Μ. Ν. του Γεωργίου

 Γ) Γ. Δ. του Αθανασίου

 Δ) Ο. Β. του Ευσταθίου

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 6 Μαΐου 2018 και ώρα 18.00, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23510-46633 και 23510-46631 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

www.Pieria.tv

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο