ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ Ι.Χ. ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv

(12/03/2019)

 

Ναι μεν μου καταγγέλθηκε ότι κάποιοι χρησιμοποιούν τά Δημοτικά αυτοκίνητα για ιδιωτική χρήση, το είδα κιόλας ιδίοις όμμασι και μάλιστα στον Κορινό Πιερίας, όπου ημέρα Κυριακή (10/03/2019) στέλεχος τής ΔΕΥΑ Κατερίνης κυκλοφορούσε με όχημα τού Δήμου Κατερίνης κάνοντας βόλτες στο χωριό!

Φωτογραφία αρχείου

Για να κυκλοφορήσει όχημα τού Δήμου, πληροφορήθηκα ότι απαιτείται οδηγός να μεταφέρει τον αρμόδιο υπεύθυνο σε υπηρεσία και όχι να οδηγεί ό ίδιος. Πέραν τούτου, για να βγει στον δρόμο κάποιο Δημοτικό όχημα απαιτείται αίτημα και άδεια από την Αποκεντρωμένη μια εβδομάδα πρίν την χρήση του. Έτσι τουλάχιστον μου μετέφερε αξιόπιστη πηγή. Εάν όντως έτσι είναι, τί θέση παίρνει ο Δήμος Κατερίνης για την αλόγιστη αυτή χρήση οχημάτων τού Δήμου όπου χρεώνονται οι δημότες τα έξοδα;

Επειδή το ρεπορτάζ αυτό είναι υπό τύπου ερώτησης, εάν θα πρέπει να διερευνηθεί ο οδηγός τού Δημοτικού οχήματος στον Κορινό, πληροφορώ ότι εθεάθη στο τιμόνι ο αντιπρόεδρος τής ΔΕΥΑ Κατερίνης.

Ας μας πούνε από τον Δήμο μας γιατί ημέρα Κυριακή κάποιος από την ΔΕΥΑΚ χρησιμοποιούσε όχημα τού Δήμου και αν υπήρξε άδεια κίνησης από την Αποκεντρωμένη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο