ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΗ ΜΑΘΗΣΕΩΣ Η ΔΕΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(25-06-2019)

 

Η αδικαιολόγητη πολύωρη προχθεσινή διακοπή νερού στην Παραλία Κατερίνης όπου αναστάτωσε κατοίκους, ξενοδόχους και τουρίστες, δεν έβαλε μυαλό στην ΔΕΥΑΚ τού Δήμου Κατερίνης και αντί να συντηρεί το δίκτυο ύδρευσης της εκτός καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, ανακοινώνει ότι και πάλι θα αφήσει χωρίς νερό την Παραλία για 5 ώρες αύριο 26 Ιουνίου από τις 08:30 π.μ. μέχρι και τις 13:00 μ.μ. λόγω συντήρησης τού δικτύου της.

Συγκεκριμένα χωρίς νερό θα μείνουν οι περιοχές των οδών Λεωφόρος Στρατού, Βασιλέως Παύλου, Βασιλέως Κων/νου, Λαρίσης, Μ. Αλεξάνδρου και Μακεδονίας.

Οι εργασίες συντήρησης είναι προγραμματισμένες ανακοινώνει η ΔΕΥΑΚ. Έτσι προγραμματίζετε κύριοι τις εργασίες; Ενώ οι τουρίστες που αφήνουν συνάλλαγμα στην περιοχή είναι στο «φόρτε» τους και θα στείλουν αρνητικά σχόλια στις χώρες τους για την Παραλία Κατερίνης;

Σταθμός τής ΔΕΥΑ Κατερίνης στην Παραλία Κατερίνης.

Μέσα στα μπάζα και στα σκουπίδια (δείτε το βίντεο), ενώ προγραμματίζουν συντήρηση αγωγών ύδρευσης μέσα στο καλοκαίρι της τουριστικής περιόδου αφήνοντας κατοίκους, ξενοδόχους και τουρίστες δίχως νερό.

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο