Η παιδική χαρά στην πλατεία Δημαρχείου «έκανε φτερά». Από παρανομία σε παρανομία η προηγούμενη διοίκηση.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(03-10-2019)

 

Το σκεπτικό τού τέως Δημάρχου Κατερίνης και νυν βουλευτού ΝΔ Πιερίας Σάββα Χιονίδη, αδυνατούμε να το κατανοήσουμε!!!

Τα πεπραγμένα του αποδεικνύουν παρανομίες και προχειρότητες για να δείξει ότι έκανε έργο στον Δήμο Κατερίνης.

Μετά από τά ζώα τού Πάρκου όπου τά τοποθέτησε εκεί για προσωπική του προβολή, δίχως την απαιτούμενη άδεια, δίχως πιστοποιητικά υγείας κλπ., έρχεται τώρα η πρόχειρη και επικίνδυνη παιδική χαρά, που τοποθέτησε στον αύλειο χώρο τού Δημαρχείου, να αποδειχθεί και αυτή ακατάλληλη δίχως τεχνικές προδιαγραφές. Εκεί έπαιζαν μέχρι πρότινος μικρά παιδιά και την επικινδυνότητα την επεσήμανα με ρεπορτάζ από τον περασμένο Ιούλιο.

Η απομάκρυνση τής παιδικής χαράς σχολιάστηκε αρνητικά από κάποιους, αλλά η απομάκρυνση της δεν θα είναι διαπαντός, εφόσον έως την ερχόμενη Άνοιξη τού 2020 θα επανατοποθετηθεί και θα πληροί τίς προϋποθέσεις και τις τεχνικές προδιαγραφές.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΩΡΟΣ, ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Αναφορά για την προσωρινή απομάκρυνση τής παιδικής χαράς στην Πλατεία Δημαρχείου, έκανε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος στο δημοτικό συμβούλιο, λέγοντας τά εξής:

«… την άνοιξη η παιδική χαρά θα εγκατασταθεί εκ νέου αφού προηγηθούν όμως όλες οι απαιτούμενες από το νόμο παρεμβάσεις, καθώς και κάθε άλλη τεχνική λεπτομέρεια για την ασφαλή και υπεύθυνη λειτουργία της».

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο