ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘ ΡΟΜΕΤΑ ΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (12-12-2019)

 

Απαράδεκτη η απόφαση τού Facebook να αποκλείσει ανάρτηση μου με δημοσιογραφικό ρεπορτάζ ενός νόμιμου -και με τις απαραίτητες άδειες από τις αρμόδιες Αρχές- συλλαλητηρίου κατά τής λαθρομετανάστευσης στην Κατερίνη.

Στο συλλαλητήριο, που είναι αναφαίρετο δικαίωμα των ελεύθερων Ελλήνων πολιτών, που έγινε την 1η Δεκεμβρίου στην πόλη μας (δείτε το ΕΔΩ), συμμετείχαν διάφορες ομάδες από την Βόρεια Ελλάδα ενώ η αστυνομία ήταν ενήμερη όπως και ο Δήμος Κατερίνης.

Το Facebook κατατάσσει ώς «επικίνδυνα άτομα και επικίνδυνη οργάνωση» αυτούς τούς νόμιμους διαδηλωτές κατά τής λαθρομετανάστευσης στην Κατερίνη, με την επισήμανση που μού έστειλε, ότι: «Η δημοσίευσή σας παραβιάζει τους Όρους της κοινότητάς μας σε ό,τι αφορά τα επικίνδυνα άτομα και τις επικίνδυνες οργανώσεις»!!!

Ως δημοσιογράφος κάλυψα εξ’ ολοκλήρου το συλλαλητήριο όπου και το δημοσίευσα για την ενημέρωση των πολιτών, όπως η ελεύθερη δημοσιογραφία δικαιούται (και υποχρεούται) να κάνει. Αυτό το ρεπορτάζ κρίθηκε αρνητικά από το Facebook αποδεικνύοντας μας ότι παρεμβαίνει στα εσωτερικά μιάς άλλης χώρας και συμβάλλει στην υποδούλωσή της μέσω τής παράνομης λαθρομετανάστευσης.

Σε αναρτήσεις για τις εισβολές των λαθρομεταναστών στην χώρα μας, το Facebook δεν δείχνει την ίδια «ευαισθησία» αλλά αφήνει τα δημοσιεύματα για να τα βλέπει και να συνηθίζει ο πολίτης την κατάσταση αυτή έως ότου την αποδεχθεί αδιαμαρτύρητα πλέον. Όταν και εάν υπάρξει διαμαρτυρία πολιτών τότε την ανάρτηση αυτή την φιμώνει, όπως έκανε και στο δικό μου ρεπορτάζ.

Επόμενο είναι ότι θα ενημερωθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια τού Facebook έως ότου αναιρέσει την απόφαση του και ζητήσει συγγνώμη.

Σημειώνω ότι, δεν μου δίνει το Facebook την δυνατότητα ένστασης για να μπορέσω να αναλύσω την αστήρικτη απόφαση τους. Δηλαδή στο Facebook ισχύει το δικτατορικό «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν».

Δυστυχώς δέν είναι η μόνη ανάρτηση μου που λογοέκρινε το Facebook, την ίδια ημέρα κατέβασε άλλες τρείς αναρτήσεις μου που έκαναν λόγο για λαθρομετανάστες, διότι και στο άκουσμα και μόνο της λέξης λαθρομετανάστης (που δέν αποτελεί αδίκημα) βγάζει σπυράκια το Facebook.

 

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019-2021
Μοιραστείτε το Άρθρο