«Άρωμα Εκλογών Με Ξένα Κόλλυβα»;;; Επίσκεψη Τζιτζικώστα Και Σία Στην Λαϊκή Κατερίνης.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (17-12-2022).

 

Άρωμα εκλογών μυρίζει η επίσκεψη Τζιτζικώστα με τοπικό κλιμάκιο στην Λαϊκή της Κατερίνης σήμερα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022. Στόχος ο «Πάγκος της Αλληλεγγύης» ή ξαφνικά νοιάστηκαν για τον φτωχό βιοπαλαιστή;

Όλη η «αφρόκρεμα» του τόπου μας συνόδευσε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα στην Λαϊκή αγορά της πόλης μας για να δείξουν με την παρουσία τους ότι είναι «κοντά στον λαό», κάτι που δεν βλέπουμε συχνά εφόσον σπανίως αυτοί οι κύριοι είναι κοντά στον λαό.

«Πρώτη γραμμή» με τον Τζιτζικώστα ήταν ο μητροπολίτης Κίτρους Γεώργιος, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και άλλοι γνωστοί και άγνωστοι όπου με την παρουσία τους θέλουν να αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται για τον λαό.

Όπως όμως λένε και στο χωριό μου, «με ξένα κόλλυβα κάνουμε μνημόσυνο», έτσι και η σημερινή ενέργεια αποδεικνύει του λόγου το ασφαλές! Στον «Πάγκο της αλληλεγγύης» ο κάθε καταναλωτής ψώνιζε παραπάνω προϊόντα όπου και τα εναπόθετε εκεί για τους οικονομικά αδύναμους που μπορούσαν να τα πάρουν δωρεάν. Πρώτη σειρά οι παπάδες όπου και έπαιρναν τις σακούλες για να τις διαθέσουν μάλλον όπου και όπως αυτοί ήθελαν. Την κατάληξη των προϊόντων δεν την γνωρίζω και κατά συνέπεια ο καθένας μπορεί να σκεφτεί ότι θέλει.

Εν όψει όμως εκλογών μάλλον αρνητικά λειτουργεί αυτή η επίσκεψη διότι ο κόσμος πλέον –έτσι θέλω να πιστεύω– ξύπνησε και αντιλαμβάνεται το «δούλεμα» των «αρχόντων» στους ψηφοφόρους.

Αντί να διαθέσουν οι ίδιοι κρατικά κονδύλια για την αγορά φρούτων και λαχανικών προς τους αδύναμους, ή στην τελική να δώσουν μέρος από τους παχυλούς μισθούς τους, περιμένουν τον λαό να «ξηλωθεί» για αγορά προϊόντων για συνανθρώπους ενώ αυτοί έρχονται να «ευλογήσουν τα γένια τους» -και ας μην έχουν κάποιοι- αλλά το κάνουν με «ξένα κόλλυβα». Ας είναι, πολιτικάντηδες είναι, δεν περιμένουμε διαφορετική συμπεριφορά.

ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ, οι επερχόμενες εκλογές θα είναι το μέλλον της τύχης σου και των παιδιών σου, γι’ αυτό πρόσεχε που θα ρίξεις την ψήφο σου. Μετά δεν θα έχεις δικαιολογία για άλλα 4 χρόνια και θα χρειαστεί να σιωπήσεις, για να μη πώ ότι θα σε αναγκάσουν να το… βουλώσεις εφόσον ΕΣΥ τους ψήφισες!!!

 

www.Pieria.tv ©2022

 

 

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο