ΡΗΓΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΚΥΚΛΩΝ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (08-03-2026).

 

Μετά το ρεπορτάζ μου για τις ρηγματώσεις δρόμων (και) στην Βόρεια Πιερία, που εγκυμονούν κινδύνους στα διερχόμενα οχήματα και περισσότερο στα δίκυκλα, επανέρχομαι με την ανάδειξη και άλλων ρηγμάτων και εφιστώ την προσοχή στους οδηγούς δικύκλων επί τω πλείστον.

Συγκεκριμένα, στην Π.Ε.Ο. από Κατερίνη προς Θεσσαλονίκη, μετά το γεφυράκι που οδηγεί στα PLAZA Κορινού, υπάρχει σοβαρή ρηγμάτωση στην μέση της λωρίδας του δρόμου (όπως και σε άλλα σημεία και των δύο λωρίδων κυκλοφορίας) με αποτέλεσμα σοβαρού ατυχήματος εάν τυχόν δίκυκλα οχήματα πατήσουν μέσα και χάνοντας τον έλεγχο εκτραπούν και ανατραπούν.

Για μήνες τώρα καμιά ενέργεια αποκατάστασης δεν έγινε από την Αντιπεριφέρεια Πιερίας και όπου έγινε επέμβαση βλέπουμε μια ελαφριά και λεπτή στρώση ασφάλτου όπου σε σύντομο χρονικό διάστημα ξανά κάθεται ο δρόμος εφόσον κάθε σοβαρή παρέμβαση πρέπει να αρχίζει από εσωτερικά και όχι απλά μια «αλοιφή» επάνω από το ρήγμα σκεπάζοντας τα χαλάσματα απλά να μη φαίνονται.

Ευελπιστούμε να δούμε σύντομα την παρέμβαση των αρμοδίων προς αποφυγήν τυχόν ατυχήματος και μάλιστα ίσως και μοιραίου…!

 

Γιώργος Οικονομίδης Freelance Journalist, Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος

 

 

 

 

 

 

 

 

www.Pieria.tv ©2026

 


Μοιραστείτε το Άρθρο

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και μήν αντιγράφετε, έστω και με “πηγή”.