ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – Barbeque Party / Almira beach Bar

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ipapierias@gmail.com

 

Κατερίνη, 22 Σεπτεμβρίου 2017

      Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017, το Barbeque Party στο Almira Beach Bar, στην Παραλία Κατερίνης, που διοργάνωσε η  Τοπική μας Διοίκηση. Δίπλα στη θάλασσα, σε ένα όμορφο περιβάλλον, σε ήρεμους και χαλαρούς ρυθμούς, διασκεδάσαμε και συζητήσαμε με τις οικογένειές μας και τους φίλου μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

      Μεγάλη συμβολή στην επιτυχή έκβαση της δράσης αυτής, είχε ο καιρός, μιας και επικρατούσε ηλιοφάνεια και ζέστη, γεγονός το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι μικροί μας  φίλοι που δεν έχασαν λεπτό μακριά από την ζεστή θάλασσα.

     Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Πιερίας (και μέλος του συλλόγου φίλων Αστυνομίας) κ. ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ Κωνσταντίνος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας κ. ΤΖΗΜΑΣ Γεώργιος, ο υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας κ. ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΑΣ Γεώργιος και ο πρόεδρος της ένωσης Αστυνομικών Πιερίας κ. ΦΩΤΗΣ Δημήτριος.

     Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας, τις οικογένειες τους και τους φίλους μας, για την στήριξή και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με ενδιαφέρουσες δραστηριότητές μας. Όλοι μαζί δώσαμε ραντεβού για το επόμενο έτος.

     Θερμές ευχαριστίες και στους χορηγούς μας, μιας και αυτοί ήταν που γέμισαν τα τραπέζια μας με όλα αυτά τα εξαίσια εδέσματα που απολαύσαμε. 

“Servo per Amikeco”

“Υπηρετώ δια της Φιλίας”

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος

(τηλ. 6983334209)              

 

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΙΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αγαθάγγελος

(τηλ.  6972096028)

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο