ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΡΕΒΕΝΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΗΠΟΥ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

ΧΑΝΕΙ ΕΔΑΦΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(25/12/2017)

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΗΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Με γραπτή ανακοίνωση του το Δ.Σ. τού Συλλόγου τής περιοχής Γρεβένης Καλλιθέας τού Δήμου Κατερίνης, δηλώνει ότι είναι στο πλευρό του προέδρου τής Κοινότητας Βαγγέλη Κήπου, ώς τον νόμιμα εκλεγμένο από τους κατοίκους δημότες τής Καλλιθέας.

Καταδικάζουν ώς αντιδημοκρατική την απόφαση του δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη να καθαιρέσει τον Βαγγέλη Κήπου από την προεδρία τής Κοινότητας και ζητούν από τον δήμαρχο να ανακαλέσει την άδικη απόφαση διαγραφής του προέδρου από τον συνδυασμό «Πολίτες εν δράση» με επί κεφαλής τον κύριο Χιονίδη, για να μπορέσει επιτέλους να αποκατασταθεί η αναταραχή που δημιουργήθηκε από τον δήμαρχο στην τοπική κοινωνία τής Καλλιθέας.

Τέλος, ο σύλλογος δηλώνει ότι η πλειοψηφία των κατοίκων Καλλιθέας θα εξακολουθήσουν να είναι στο πλευρό τού κ. Κήπου, έως το τέλος τής θητείας του.

Με την τακτική αυτή τού δημάρχου, εύλογο είναι το συμπέρασμα, ότι ο κύριος Χιονίδης «χάνει πλέον έδαφος» από τους ψηφοφόρους τής Καλλιθέας, και όχι μόνο!

 

©www.Pieria.tv – 2017

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο