Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕ» ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΗΠΟΥ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(06 Δεκεμβρίου 2017)

 

Παρελθόν αποτελεί πλέον ο Ευάγγελος Κήπου από την προεδρία τής Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας Πιερίας μετά από την διαγραφή που του έκανε ο δήμαρχος Σάββας Χιονίδης από τον συνδυασμό του «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ». Στην θέση τού νέου προέδρου τοποθέτησε τον δάσκαλο και υποδιευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, Κώστα Πολυχρόνη, άνθρωπο του Χιονίδη όπως ο ίδιος καυχάται πως είναι.

Ο Ευάγγελος Κήπου, που δεν μασάει τα λόγια του, καταφέρθηκε ενάντια στην τακτική τού δημάρχου για την απαξίωση που επέδειξε στην Καλλιθέα, και με σκληρά λόγια μίλησε στην πρόσφατη γενική συνέλευση τού τοπικού συμβουλίου τής δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας (Βίντεο).

Καταγγέλθηκε από τον Ευάγγελο Κήπου ευθέως ο Δήμος Κατερίνης και προσωπικά ο δήμαρχος κύριος Σάββας Χιονίδης για προσωποληψία και αδιαφορία για την Δημοτική Κοινότητα τής Καλλιθέας, αφήνοντας τούς κατοίκους στην τύχη τους, δίχως να εκτελέσει τα απαραίτητα έργα που απαιτούνται για την βιοτική και οικονομική πρόοδο τής τουριστικής Καλλιθέας.

Αυτή ήταν μήπως και η αιτία που ο δήμαρχος διέγραψε τον κύριο Κήπου;

Ο νέος πρόεδρος τής Κοινότητας Κώστας Πολυχρόνης, υποστηρικτής τού δημάρχου, καταγγέλθηκε από τον απερχόμενο Ευάγγελο Κήπου, ότι σε όλη σχεδόν την διάρκεια τής συνέλευσης, ο κύριος Πολυχρόνης πηγαινοερχόταν στο τηλέφωνο ενημερώνοντας τον δήμαρχο για την εξέλιξη (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ).


Αυτή η πράξη τού δημάρχου σχολιάστηκε αρνητικά από δημοτικό σύμβουλο τής αντιπολίτευσης λέγοντας μου το απόγευμα τής 5ης Δεκεμβρίου που είχα την πληροφορία, πρίν ακόμα τεθεί το θέμα στο βραδινό δημοτικό συμβούλιο, ότι: “ο Χιονίδης θα χάσει υποστήριξη στην Καλλιθέα διότι απλά ο Βαγγέλης Κήπου μπορεί να προσκολληθεί στην αντιπολίτευση παρασύροντας και τους ψηφοφόρους του”.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!

 

©Pieria.tv 2017

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο