ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟΥ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (17-08-2020).

 

Κατ’ επανάληψιν επεσήμανα την αδιαφορία και την εγκληματική απαξίωση του Δήμου Κατερίνης για την σωτηρία τού πρασίνου στην Γρέβενη Καλλιθέας (και στην Παραλία) και συγκεκριμένα για τα νεοφυτευθέντα -από τον προηγούμενο αντιδήμαρχο- δέντρα που άφησε ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Κώστας Τσιουκάνης να αργοπεθαίνουν απότιστα και ασυντήρητα.

Αυτό όμως που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι και η ανικανότητα των προέδρων των πέριξ κοινοτήτων, Περίστασης, Καλλιθέας, Παραλίας και Κορινού στο να διεκδικήσουν από τον αντιδήμαρχο Τσιουκάνη την σωτηρία του πρασίνου τους. Τέτοια αδιαφορία είναι αδιανόητη και εύλογα εγείρονται ερωτήματα γιατί άραγε σιωπούν οι πρόεδροι των εν λόγω κοινοτήτων και δεν διεκδικούν τα αυτονόητα; Κωλύονται μήπως από κάτι και κρατούν την παθητική αυτή στάση;

Το παρήγορο όμως είναι, ότι, ο Θεός ευδόκησε αυτές τις ημέρες να ρίξει βροχή με συνέπεια το πότισμα των δέντρων και φυτών που εγκαταλείφθηκαν από τους αρμόδιους τού Δήμου. Εύχομαι να υπάρξει έστω και αργά μια ελπίδα ανάνηψης των δέντρων αυτών και να μην ξεράθηκαν εντελώς ενώ με την βροχή να πάρουν και πάλι ζωή μέσα από τον θάνατο που τα καταδίκασαν οι (ανευθυνο)υπεύθυνοι τού Δήμου Κατερίνης.

Υπάρχουν δύο διαθέσιμες υδροφόρες στον Δήμο, θα μπορούσε κάλλιστα ο αντιδήμαρχος πρασίνου Κώστας Τσιουκάνης να συνεργαστεί με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Γιώργο Κυριακίδη και να ποτίζουν κατά καιρούς τα δέντρα και τα φυτά. Δεν το κάνουν όμως!!!

Εξαίρεση αποτελεί η κυρία πρόεδρος της κοινότητας Ολυμπιακής Ακτής, όπου και βλέπει ο καθένας ότι η κοινότητα αυτή είναι περιποιημένη σε αντίθεση με την εγκαταλελειμμένη Παραλία και την Γρέβενη.

Σημειώνω πως στην Ολυμπιακή Ακτή έχει τις επιχειρήσεις του ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Τουρισμού, καθώς και αναπληρωτής δημάρχου Γιώργος Νταντάμης!!! Έχει μήπως αυτό κάποια σχέση ως προς την προτίμηση της Ολυμπιακής Ακτής;

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο