ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv , (28-12-2019)

 

Μπορώ, για τα εν λόγω δύο ρεπορτάζ μου για το Κοιμητήριο Αγίου Λαζάρου (βλέπε 1 και 2), να κάνω λόγο για εσφαλμένη -ίσως και παραπλανητική- πληροφόρηση και βεβαίωση που μου έγινε για την αρμοδιότητα και ευθύνη τού αντιδημάρχου Γιώργου Κυριακίδη ώς υπεύθυνου των Κοιμητηρίων τού Δήμου Κατερίνης, όπου όμως δεν ισχύει επακριβώς αν και αποδέχτηκα την βεβαίωση «καλή τη πίστει», και λυπάμαι γι’ αυτό.

Ο Γιώργος Κυριακίδης εσφαλμένα αναφέρθηκε από μέρους μου στο ρεπορτάζ ώς υπεύθυνος αντιδήμαρχος Κοιμητηρίων, όπου και απαλλάσσεται των καθηκόντων του -εφόσον δεν ανταποκρίθηκε στα καθήκοντα του να καθαρίσει το επίμαχο Κοιμητήριο από τά μπάζα και τά σκουπίδια- ενώ αυτό το έκανε ο αντιδήμαρχος πρασίνου Ευάγγελος Κήπου όπου και αναλαμβάνει από 1η Ιανουαρίου 2020 ώς αντιδήμαρχος Κοιμητηρίων, κάτι όμως που δεν ισχύει.

Στην πραγματικότητα υπεύθυνος για την σωστή λειτουργία των Κοιμητηρίων είναι ό ίδιος ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κήπου όπου από τις 2 Σεπτεμβρίου 2019 του μεταβιβάστηκε από τον δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο η «αρμοδιότητα διαχείρισης κοιμητηρίων» ενώ ο κύριος Κυριακίδης έχει την ευθύνη και αρμοδιότητα «αποκομιδής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών», κάτι που σημαίνει πως είναι στην ευθύνη του μόνο ο καθαρισμός των σκουπιδιών και μπάζων από το εν λόγω Κοιμητήριο. Ούτε φυσικά έχει κάποια ευθύνη για την αίθουσα δεξιώσεων Κηδειών και Μνημοσύνων, όπως εσφαλμένα του απέδωσα.

Λογικό είναι, και μετά από περαιτέρω έρευνα, να προβώ στην αποκατάσταση τού ονόματος τού Γιώργου Κυριακίδη και αυτό κάνω, όπως οφείλω άλλωστε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο