«ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΚΙ’ ΑΡΑΧΝΕΣ» ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΑΓ. ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv , (28-12-2019)

 

Πρόσφατο είναι το ρεπορτάζ μου για τά σκουπίδια και μπάζα στο Β’ Κοιμητήριο Αγίου Λαζάρου, όπου και αναγκάστηκε ο Δήμος Κατερίνης να συμμαζέψει τον χώρο και να απομακρύνει τά σκουπίδια.

Όσο όμως ασχολείται κανείς με το συγκεκριμένο Κοιμητήριο δεν γίνεται να μην βρεθεί μπροστά σε διάφορα προβλήματα.

Αυτό που προκαλεί οργή και αποτροπιασμό, είναι η πλήρης εγκατάλειψη τής αίθουσας Δεξιώσεων Κηδειών και Μνημοσύνων, όπως δηλαδή την παρέδωσε ο τέως δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, που έγινε τώρα, ή μάλλον τον έκαναν οι Πιεριείς, βουλευτή Πιερίας με την Νέα Δημοκρατία για να νοικοκυρέψει και άλλο την Κατερίνη.

Αυτό το χάλι τής εγκατάλειψης, με τα ηλεκτρικά καλώδια πεσμένα, οι πόρτες σπασμένες και αραχνιασμένες, ο εσωτερικός χώρος μέσα στην σκόνη και με την οροφή έτοιμη να πέσει, είναι η προίκα τού Σάββα Χιονίδη που κληροδότησε στον νέο δήμαρχο Κατερίνης αποδεικνύοντας την κακοδιαχείριση τής περιουσίας των δημοτών και των χρημάτων που διαχειριζόταν.

Όπως όμως και να έχει το ζήτημα, σήμερα δήμαρχος είναι ο Κώστας Κουκοδήμος και κατά συνέπεια οι δημότες απαιτούν τον καθαρισμό τής αίθουσας και της παράδοσης της στην διάθεση και στην χρήση των πολιτών.

Ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος Κοιμητηρίου Γιώργος Κυριακίδης, απαλλάσσεται των καθηκόντων του και αναλαμβάνει τα Κοιμητήρια από τις αρχές Ιανουαρίου 2020 ο αντιδήμαρχος πρασίνου Ευάγγελος Κήπου, ο πολλά υποσχόμενος, και ευχόμεθα να είναι και εκτελεστής των υποσχέσεων του για παρεμβάσεις στα κακώς κείμενα που εντοπίζουν οι πολίτες και οι δημοσιογράφοι.

ΔΙΑΒΑΣΕ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

 

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο