ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΒΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΙΟΝΙΔΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(27/03/2018)

 

σκίτσο από το διαδίκτυο

Με γοργούς ρυθμούς καθώς φαίνεται ασχολείται ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης με την μήνυση που κατέθεσε ο Κατερινιώτης δικηγόρος Γιώργος Γκεμαλμάς κατά τού Συντονιστή τής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης Ιωάννη Σάββα για την άρνηση του να θέσει σε αργία τον δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη και του τ. αντιδημάρχου Γιώργου Ίτσιου.

Ο κύριος Γκεμαλμάς κατέθεσε την περασμένη Πέμπτη (22-03-2018) ενώπιον του εισαγγελέως ώς μηνυτής ενώ αναμένονται και οι κύριοι Ι. Σάββας, Σ. Χιονίδης και Γ. Ίτσιος να καταθέσουν ώς μηνυόμενοι.

Υπενθυμίζω ότι, στις 25 Ιανουαρίου 2018 κατέθεσε την επικείμενη μήνυση στον εισαγγελέα Κατερίνης ο δικηγόρος Κατερίνης κ. Γεώργιος Γκεμαλμάς κατά τού Συντονιστή τής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης κου Ιωάννη Σάββα για παράβαση καθήκοντος και κατά των κυρίων Σάββα Χιονίδη, δημάρχου Κατερίνης, και Γιώργου Ίτσιου, πρώην αντιδημάρχου Κατερίνης, για ηθική αυτουργία στην υπόθεση 5μηνης αργίας που έπρεπε ο Ι. Σάββας να θέσει τους Χιονίδη και Ίτσιο μετά από την καταδίκη τους από δικαστήριο. Ο κύριος Ι. Σάββας δεν εκτέλεσε την εντολή με συνέπεια να βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη όταν εκδικασθεί η υπόθεση του.

Για το θέμα αυτό επικοινώνησα με το γραφείου τού κυρίου Σάββα, αλλά μου είπαν ότι “ο κ. Ιωάννης Σάββας ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ”(!!!). Θα τις κάνει όμως σύντομα στον εισαγγελέα!

Αναμένονται εξελίξεις λοιπόν…!

 

www.Pieria.tv

©www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο