ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ «ΣΤΟΛΕΣ» ΘΟΡΥΒΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(01/11/2018)

 

Αναστάτωση και ερωτηματικά προκάλεσε η παρουσία αστυνομικών και ανδρών ντυμένων στα άσπρα με προστατευτικές μάσκες στο πρόσωπο σήμερα στην Κατερίνη.

Διερχόμενοι οδηγοί και πεζοί ρωτούσαν με αγωνία εάν έγινε κάποιο έγκλημα ή μήπως βρέθηκαν όπλα και χημικές ουσίες στο εγκαταλελλημένο κτήριο τής γωνίας των οδών Λαζαίων και Αγίας Παρασκευής.

Στην πραγματικότητα αυτό πού συνέβη ήταν η διαμονή ενός ανδρός στο βρώμικο αυτό κτήριο, όπου πιθανόν να είναι ρακοσυλλέκτης, και έκανε σπίτι του το ισόγειο τής εγκαταλελλημένης πολυκατοικίας. Συνεργείο τού Δήμου μετά από καταγγελίες αποφάσισε να καθαρίσει και να απολυμάνει τον χώρο αλλά βρήκε την αντίσταση τού ανθρώπου εκείνου που δεν ήθελε να εγκαταλείψει το «καταφύγιό» του με συνέπεια να καλεστεί η αστυνομία.

Μετά από προσπάθειες κατάφεραν οι αστυνομικοί να βγάλουν τον άνδρα από το ισόγειο, και το συνεργείο τού Δήμου άρχισε να βγάζει τα πράγματα τού ρακοσυλλέκτη έξω. Αυτά που βλέπουμε στον δέκτη μας να βρίσκονται στο όχημα τού Δήμου, πολύ περισσότερα παραμένουν μέσα που πρέπει να απομακρυνθούν για να μπορέσει το συνεργείο καθαρισμού να καθαρίσει και να αρχίσει η απολύμανση από το ειδικό όχημα που κατέφθασε στον χώρο.

Τέτοια εγκαταλελλημένα κτήρια υπάρχουν και αλλού στην πόλη μας με αποτέλεσμα να παρατηρείται αυτό το φαινόμενο με άπορους συμπολίτες μας να κοιμούνται εκεί ή κάποιοι εξαρτημένοι χημικών ουσιών να τά κάνουν στέκια τους.

Μετά από αυτό το κτήριο ευχόμαστε ο Δήμος να δείξει την ίδια ευαισθησία και με τά υπόλοιπα κτήρια που χρήζουν καθαρισμού και απολύμανσης.

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930