ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ «ΣΤΟΛΕΣ» ΘΟΡΥΒΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(01/11/2018)

 

Αναστάτωση και ερωτηματικά προκάλεσε η παρουσία αστυνομικών και ανδρών ντυμένων στα άσπρα με προστατευτικές μάσκες στο πρόσωπο σήμερα στην Κατερίνη.

Διερχόμενοι οδηγοί και πεζοί ρωτούσαν με αγωνία εάν έγινε κάποιο έγκλημα ή μήπως βρέθηκαν όπλα και χημικές ουσίες στο εγκαταλελλημένο κτήριο τής γωνίας των οδών Λαζαίων και Αγίας Παρασκευής.

Στην πραγματικότητα αυτό πού συνέβη ήταν η διαμονή ενός ανδρός στο βρώμικο αυτό κτήριο, όπου πιθανόν να είναι ρακοσυλλέκτης, και έκανε σπίτι του το ισόγειο τής εγκαταλελλημένης πολυκατοικίας. Συνεργείο τού Δήμου μετά από καταγγελίες αποφάσισε να καθαρίσει και να απολυμάνει τον χώρο αλλά βρήκε την αντίσταση τού ανθρώπου εκείνου που δεν ήθελε να εγκαταλείψει το «καταφύγιό» του με συνέπεια να καλεστεί η αστυνομία.

Μετά από προσπάθειες κατάφεραν οι αστυνομικοί να βγάλουν τον άνδρα από το ισόγειο, και το συνεργείο τού Δήμου άρχισε να βγάζει τα πράγματα τού ρακοσυλλέκτη έξω. Αυτά που βλέπουμε στον δέκτη μας να βρίσκονται στο όχημα τού Δήμου, πολύ περισσότερα παραμένουν μέσα που πρέπει να απομακρυνθούν για να μπορέσει το συνεργείο καθαρισμού να καθαρίσει και να αρχίσει η απολύμανση από το ειδικό όχημα που κατέφθασε στον χώρο.

Τέτοια εγκαταλελλημένα κτήρια υπάρχουν και αλλού στην πόλη μας με αποτέλεσμα να παρατηρείται αυτό το φαινόμενο με άπορους συμπολίτες μας να κοιμούνται εκεί ή κάποιοι εξαρτημένοι χημικών ουσιών να τά κάνουν στέκια τους.

Μετά από αυτό το κτήριο ευχόμαστε ο Δήμος να δείξει την ίδια ευαισθησία και με τά υπόλοιπα κτήρια που χρήζουν καθαρισμού και απολύμανσης.

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο