ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΗΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΧΙΟΝΙΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(08 Δεκεμβρίου 2017)

 

«Αψυχολόγητη και αυταρχική αλλά και μή νόμιμη» χαρακτηρίζεται από τον γνωστό ποινικολόγο η απόφαση τού δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη περί αποπομπής του προέδρου τής Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας τού Δήμου Κατερίνης, Ευάγγελου Κήπου.

Με παρέμβασή του ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, γράφει για την απόφαση τού συνδυασμού τού κυρίου Χιονίδη σε επιστολή που απέστειλε στον Ιστότοπό μας τά εξής:

«Δέν συνάδει με τα ήθη της τοπικής αυτοδιοίκησης και το δίκαιο που εφαρμόζεται στις περιπτώσεις διαγραφής μελών Συνδυασμών. Άλλωστε δέν είναι επαρκώς αιτιολογημένη καθώς αορίστως αναφέρονται κατηγορίες περί διαφωνιών και υπονόμευσης νομίζω, ενώ στην πραγματικότητα ο κ. ΚΗΠΟΥ πράττει το καθήκον του έναντι των πολιτών που τόν εξέλεξαν προτάσσοντας την πρόοδο και το μέλλον του τόπου του. Ότι δεν υπέκυψε και δεν υποχώρησε σε διάφορες πιέσεις και εκβιαστικά διλλήματα τον τιμά. Νομίζω η απόφαση αυτή αν προσβληθεί θα εξαφανισθεί και μάλλον για βεβιασμένη και άστοχη ενέργεια πρόκειται. Να μνημονεύσω ότι η ευρύτερη περιοχή έχει απαξιωθεί πλήρως από την παρούσα Δημοτική Αρχή».

Β. ΝΟΥΛΕΖΑΣ Δικηγόρος

Η υπόθεση Ευάγγελου Κήπου προμηνύει «θυελλώδη» συνέχεια, διότι καθώς υποστηρίζει ο κύριος Κήπου σε επιστολή διαμαρτυρίας που συνέταξε, θεωρεί αναιτιολόγητη, απαράδεκτη, άκυρη και αντιδημοκρατική την απόφαση καθαίρεσης του από την θέση τού προέδρου τής Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας του Δήμου Κατερίνης. Υπενθυμίζει δε στον δήμαρχο Κατερίνης, επικεφαλής τού συνδυασμού «Πολίτες σε δράση», ότι, η τοπική κοινωνία εξέλεξε τον Βαγγέλη Κήπου με πάνω από 800 ψήφους ενώ ο νέος διορισθείς πρόεδρος Κώστας Πολυχρόνης έλαβε μόλις 230 ψήφους.

Ο κύριος Κήπου επιφυλάσσεται να προσβάλλει την απόφαση τού συνδυασμού τού κυρίου Χιονίδη με προσφυγή στην Δικαιοσύνη.

 

©Pieria.tv 2017

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο