ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ 18 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

 

Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την έγκριση της αίτησης ματαίωσης διάλυσης της σύμβασης

ΜΑΚΕΤΑ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΩΝ ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ)

Την έγκριση της αίτησης ματαίωσης διάλυσης της σύμβασης με τον Δήμο Κατερίνης για την κατασκευή του πολιτιστικού Κέντρου Κατερίνης (κτίριο θεάτρου και πολιτιστικών εκδηλώσεων) ανατολικά των ΚΤΕΛ αποφάσισε ομόφωνα στη χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης. Το θέμα εισηγήθηκε στο σώμα, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος, ο οποίος σημείωσε ότι το χρονοδιάγραμμα της χρηματοδότησης, το οποίο είναι ιδιαίτερα αυστηρό προβλέπει την ολοκλήρωση του έργου σε 18 μήνες.

«Τώρα που διαθέτουμε τους πόρους και έχουν τακτοποιηθεί όλες οι εκκρεμότητες θεωρούμε ότι δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο  και το δίλημμα είναι εάν θα αποφασίσουμε να δεχτούμε την αίτηση και να προχωρήσουμε άμεσα στις εργασίες ή αν θα εμείνουμε στην προηγούμενη απόφασή μας να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία ματαίωσης, να πληρώσουμε τα 600 χιλιάδες ευρώ για αποζημιώσεις στον εργολάβο. Εμείς σαφώς προκρίνουμε και εισηγούμαστε την αποδοχή ματαίωσης της απόφασης» τόνισε μεταξύ άλλων ο κος Ντούρος.

Όπως είναι γνωστό, το έργο αφορά ένα χώρο πολιτισμού υψηλών προδιαγραφών, ένα κτίριο με υπόγειο και 3 ορόφους συνολικού εμβαδού  4.700 τ.μ.. Η χωρητικότητα του θεάτρου θα είναι 488 θεατές. Η μελέτη του ήχου έγινε με όλες τις υψηλές προδιαγραφές από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ενώ η ταράτσα του κτιρίου (1650 τ.μ.) θα φιλοξενεί εαρινές και θερινές εκδηλώσεις.

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031