ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΛΕΖΑ: «ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ»

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copyτου Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 26.06.2017)

 

Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα ότι ο γνωστός δικηγόρος του φυγόδικου Αρτέμη Σώρρα, Βασίλης Νουλέζας, πρόκειται να πολιτευτεί με Μνημονιακό κόμμα, επέλεξε ο κύριος Νουλέζας τον Ιστότοπό μας να κάνει δήλωση διάψευσης όπου και μας απέστειλε το παρακάτω κείμενο.

«Δέν πολιτεύομαι με μνημονιακό κόμμα. Δέν ανήκω σε πολιτικό φορέα από το 2009, δεν πρόκειται να πολιτευτώ με μνημονιακό πολιτικό κόμμα. Ανήκω στον πατριωτικό κεντρώο χώρο και δεν δελεάζομαι από κοινοβουλευτικές καρέκλες και προνόμια, είμαι επιτυχημένος επαγγελματικά και βιοπορίζομαι από την επιστήμη μου.

Αν υπάρξει η κατάλληλη πολιτική συγκυρία και οι ανάλογες προϋποθέσεις, θα μετάσχω ενεργά στις πολιτικές εξελίξεις.

Η Ελλάδα πρέπει να αποδεσμευτεί από τα καταστροφικά Μνημόνια που έφεραν την εκχώρηση της λαϊκής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας μας. Υπήρξα μέλος της Ν.Δ. αλλά διαφωνώ με τις προτάσεις της και με την επιλογή προσώπων. Η λεγόμενη μεταπολιτευτική πολιτική έχει νομοτελειακά τελειώσει, η κοινωνία περιμένει νέες κοινωνικές πολιτικές με επίκεντρο τόν άνθρωπο».

Είναι δε γεγονός ότι ο κύριος Νουλέζας ενδιαφέρεται, όπως μας πληροφόρησε, να εκτεθεί στις επικείμενες εκλογές στην Β’ Αθηνών και τώρα συμπληρώνει ότι μετέχει στην δημιουργία ευρωσκεπτιστικού πολιτικού φορέα στην Αθήνα και ότι καταδικάζει τους υπαίτιους της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής παρακμής.

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο