ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΧΑΚΕΡΣ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ Pieria.tv

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (16-10-2020).

 

Δυστυχώς οι θρασύδειλοι έκαναν και πάλι το εμετικό τους έργο.

Φωτογραφία διαδικτύου.

Η επίθεση των χάκερς είχε ως αποτέλεσμα την δυσλειτουργία της διαδικτυακής Pieria.tv καθώς και άλλων δύο Ιστοσελίδων που διαχειρίζομαι.

Το «παρήγορο» είναι ότι μου «έκαναν την τιμή» αυτά τα ανδρείκελα και ασχολήθηκαν με δημοσιογράφο τοπικού ενδιαφέροντος και μικρού αριθμού επισκεπτών που αυτό σημαίνει ότι με τις αλήθειες μου ενοχλώ και μάλιστα σε υπερβολικό βαθμό.

Να υποθέσω ότι, μετά την προκαταρκτική εξέταση μου που με στέλνει ο Χρυσοχοΐδης τού Μητσοτάκη στον εισαγγελέα μήπως και μου απαγγελθούν κατηγορίες για ρεπορτάζ μου για λαθρομετανάστες, όλως τυχαίως (βεβαίως-βεβαίως), μπήκανε και χάκερς στις ιστοσελίδες μου;

Τέλος πάντων, η Pieria.tv και ο Γιώργος Οικονομίδης συνεχίζουν το έργο με καθαρή πένα και λόγο, δίχως εξαρτήσεις όπως κάποια παπαγαλάκια τού Νομού μας!

Με προγραμματιστή να ασχολείται πολλές ώρες για την επαναφορά και επανάκτηση των ιστοσελίδων μου, καταφέραμε να είναι όλα εντάξει και πάλι και με μεγαλύτερη ασφάλεια αυτή την φορά κατά των χάκερς.

Λυπάμαι αλλά κάποιοι ανθέλληνες θα με «υποστούν» και πάλι…!

 

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο