ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΠΑΧΑΛΟ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η COSMOTE ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

26-11-2019)

 

Η πόλη τής Κατερίνης κατάντησε δυστυχώς έρμαιο τής κάθε επιχείρησης. Εν προκειμένω, οι δρόμοι τής πόλης τον καιρό αυτόν σκάφτηκε και εξακολουθεί να σκάβεται από τον ιδιωτικό όμιλο OTE για να περάσει οπτικές ίνες για γρήγορο Ίντερνετ.

Ναι μεν η ταλαιπωρία τού κόσμου εμφανέστατη με κλειστούς δρόμους, αξίζει όμως λέγαμε τον κόπο, εφόσον θα έχουμε οσονούπω γρήγορες ταχύτητες τού Ίντερνετ που θα τις πληρώνουμε και ακριβότερα.

Αυτό όμως που δεν μπορούμε, -και δεν πρέπει-, είναι να ανεχτούμε την αδιαφορία τής COSMOTE με τις κακοτεχνίες της στο να παραδώσει τους δρόμους όπως τους παρέλαβε με τις «ευλογίες» τού Δήμου Κατερίνης, δηλαδή -αν όχι καλύτερους- έστω και με τά χάλια πού είχαν, αντί αυτού όμως, μας παραδίδει η COSMOTE δρόμους μπαλωμένους κακότεχνα, και επικίνδυνους συνάμα, με την πρόχειρη άσφαλτο που έριξαν να σκεπάσουν τις ρωγμές που δημιούργησαν.

Τρύπες παρατημένες ή που δημιουργήθηκαν την επομένη ημέρα από την ρίψη ασφάλτου, υπερυψωμένη άσφαλτος από το οδόστρωμα με συνέπεια να κτυπούν οι ρόδες των οχημάτων και με κίνδυνο για τα δίκυκλα, λακκούβες σε κάποια σημεία και το χειρότερο η αποκρουστική θέα των δρόμων μας με τά μπαλώματα τούτα μιάς ιδιωτικής εταιρίας που αδιαφορεί για τους δημότες και τούς φόρους που πληρώνουμε για τους δρόμους μας.

Τέλος, οι παραπάνω φωτογραφίες είναι ένα μόνο δείγμα τής κακοτεχνίας τής COSMOTE, διότι εάν ανατρέξουμε σε κάθε σημείο τού περάσματος τής COSMOTE και φωτογραφήσουμε τά… «έργα» της, πιθανόν να μην αρκέσουν μερικές σελίδες για το ρεπορτάζ.

Μήπως θα πρέπει ο Δήμος Κατερίνης να «πατήσει πόδι» απαιτώντας την πλήρη και σωστή αποκατάσταση των δρόμων μας που εκμεταλλεύτηκε η COSMOTE για δικό της όφελος;

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο