Η ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ.

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  (19-01-2020)

 

Η νέα Πλατεία Ευκαρπίδη, που ονομαζόταν Πλατεία Δημοκρατίας και μετονομάστηκε σε Πλατεία Μακεδονίας, κατασκευασμένη επί δημαρχίας Σάββα Χιονίδη, κόστισε στους φορολογούμενους πολίτες ούκ ολίγα αλλά το αποτέλεσμα δικαίωσε κάποιους δημότες όπως και δυσαρέστησε κάποιους άλλους.

Κατά τις εορταστικές ημέρες, είδαμε διάφορα κατασκευάσματα, σκηνές και οικίσκους να στήνονται επάνω στο καταπράσινο χόρτο τής Πλατείας, και εφόσον το παρατήρησα (οφθαλμοφανές άλλωστε) ρώτησα τον αντιδήμαρχο πρασίνου κύριο Ευάγγελο Κήπου τί μέλλει γενέσθαι με το χόρτο (γκαζόν) μετά το πέρας των εορτών εφόσον θα καταστραφεί, και πήρα απάντηση ότι αμέσως μετά θα αντικατασταθεί το χόρτο με νέο.

Μέχρι και σήμερα, 19.01.2020 που πήρα τις φωτογραφίες, η κατάσταση τού χόρτου είναι λυπηρή έως αποκρουστική, εν αναμονή τής αποκατάστασης.

Δεν γνωρίζω εάν οι επαγγελματίες που ενοικίασαν τους χώρους στήνοντας οικίσκους υποχρεούνται στην αποκατάσταση τού χόρτου, αν και δεν προβλέπεται μάλλον, αλλά εάν υποχρεούται ο Δήμος να κάνει την αποκατάσταση, με χρήματα φορολογουμένων δημοτών, καλό θα είναι να μεριμνήσει και να επισπεύσει την σπορά τού νέου χόρτου ή την τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα (υπάρχει και συνθετικός) για να επανέλθει και πάλι η Πλατεία στην προτέρα της κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΗΠΟΥ

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930