ΣΤΟΛΙΖΕΤΑΙ Η «ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΕΝΩ ΤΟ «ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΕ «ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ».

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

23-11-2019)

 

ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΤΡΙΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Η νέα Πλατεία Μακεδονίας, γνωστή και ως Πλατεία Ευκαρπίδη, αλλάζει όψη και μετατρέπεται σταδιακά σε μια πλατεία φώτων και παιχνιδιών, εφόσον για τα επερχόμενα Χριστούγεννα θα είναι μια από τις τρείς πλατείες που θα στολίσει ο Δήμος Κατερίνης για τα Χριστούγεννα, οι οποίες είναι, η Πλατεία Ελευθερίας, η Πλατεία Μακεδονίας και το Δημοτικό Πάρκο.

Το δημοτικό συμβούλιο ψήφισε τελικά το ποσό των 210.000 ευρώ για την Χριστουγεννιάτικη φιέστα της Κατερίνης. Οι 50.000 από τις 210.000 θα διατεθούν για τά χωριά τού Δήμου ενώ το «ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» θα έχει λιγότερα έξοδα από τις προηγούμενες χρονιές, όπου θα ανέλθουν στις 160.000 ευρώ από τις 530.000 ευρώ που ξόδευε η προηγούμενη δημοτική αρχή επί Σάββα Χιονίδη, σύμφωνα με ομολογία τής νέας δημοτικής αρχής.

Η Πλατεία Μακεδονίας ετοιμάζεται σιγά-σιγά με διάφορους οικίσκους που τοποθετούνται στην μέση ενώ η φωταγώγηση είναι υπαρκτή τις νύχτες, ομορφαίνοντας την Πλατεία. Επόμενο είναι, ότι το γκαζόν τής Πλατείας που τυχόν καταστραφεί από τους οικίσκους, θα αντικατασταθεί με νέο μετά το πέρας των εορτών, όπως μου δήλωσε ο αντιδήμαρχος πρασίνου Ευάγγελος Κήπου.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο