Η www.Pieria.tv ΖΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(21/09/2018)

 

Μετά από το δημοσίευμα μου και την διαμαρτυρία μου για τον αποκλεισμό τής διαδικτυακής Pieria.tv από τον Δήμο Κατερίνης με αφορμή την συνέντευξη τύπου τού δημάρχου Σάββα Χιονίδη στις 19/09/2018, ο οποίος και κάλεσε όλα τα Blogs και δημοσιογράφους τού Νομού, εκτός από τον υποφαινόμενο δημοσιογράφο και διευθυντή τής Pieria.tv Γιώργο Οικονομίδη, κατέθεσα εχθές 20 Σεπτεμβρίου γραπτώς την ένσταση μου ζητώντας τον λόγο από το Δήμο Κατερίνης.

Η βεβαίωση καταχώρησης του αιτήματός μου έχει αρ. πρωτοκόλλου 32702/2018 και αναμένω την απάντηση εντός του χρονικού περιθωρίου που επιβάλλει ο Νόμος. Σε περίπτωση παραβίασης τού χρόνου θα ασκήσω τά νόμιμα δικαιώματά μου.

Αυτοί οι κύριοι τού Δήμου Κατερίνης θα πρέπει να μάθουν να σέβονται τις υποχρεώσεις τους και να μην κάνουν διάκριση διότι το ατόπημα τους αυτό προσβάλλει την προσωπικότητά μου ώς άνθρωπο και το λειτούργημα μου ώς δημοσιογράφο.

Το αίτημά μου έχει ώς εξής όπου μετά το κείμενο ακολουθεί αντίγραφο του αιτήματος μου καθώς και η απόδειξη βεβαίωσης παραλαβής του.

 

Κατερίνη 20/09/2018

Γιώργος Οικονομίδης

Δημοσιογράφος

www.Pieria.tv

 

Υπ’ όψιν κάθε υπευθύνου τού Δήμου Κατερίνης

 

Κύριοι,

Σας παρακαλώ να με ενημερώσετε γραπτώς για τον λόγο που αποκλείσατε την διαδικτυακή www.Pieria.tv και τον διευθυντή της και δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη από την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σε δημοσιογράφους τού Νομού Πιερίας ο δήμαρχος Κατερίνης κος Σάββας Χιονίδης στις 19 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 11.30 π.μ.

Διαμαρτύρομαι διότι δεν καλέστηκα ώς δημοσιογράφος όπως οφείλατε, και κάνατε επιλεκτική πρόσκληση δημοσιογράφων αποκλείοντας εμένα προσωπικά και την διαδικτυακή τηλεόραση τού Νομού.

Ζητώ γραπτώς την απάντησή σας επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου καθώς και ώς οφείλω θα ενημερώσω και την Ένωση Συντακτών Βορείου Ελλάδος της οποίας έχω την τιμή να είμαι τακτικό μέλος της, μέλος τού Διοικητικού Συμβουλίου της και αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της.

 

Με εκτίμηση,

Γιώργος Οικονομίδης

Δημοσιογράφος

www.Pieria.tv

pieria.tv@pieria.tv

katagelies@pieria.tv

(+30) 69 700 800 63

 

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο