ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

«ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ»

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(14/01/2018)

 

Είναι λυπηρό να χρειάζεται ένα ρεπορτάζ για να διορθώσουν οι αιρετοί μας τά κακώς κείμενα στον Δήμο Κατερίνης και στον Νομό μας.

Μετά από καταγγελία στην Pieria.tv συμπολίτη μας για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατούσε στο νέο Κοιμητήριο Κατερίνης, με μπάζα, σκουπίδια, στεφάνια και ότι άλλο άχρηστο υπήρχε σε κάποιους που θέλησαν να τα ξεφορτωθούν, βρέθηκε η κάμερά μας επί τόπου την περασμένη Κυριακή 07.01.2018 για να αποθανατίσει το έκτρωμα εκείνο.

Όντως ήταν απαράδεκτη η εικόνα που δεν κολακεύει τον Δήμο ο οποίος όμως τελικά ξύπνησε από τον λήθαργο ή την αδιαφορία αν θέλετε, και ευδόκησε να στείλει συνεργείο καθαρισμού να αποκαταστήσει το έκτρωμα που επικρατούσε εκεί.

Σήμερα Κυριακή 14.01.2018, μετά από μιά εβδομάδα ακριβώς από το πρώτο ρεπορτάζ, ειδοποιήθηκα από τον φίλο καταγγέλλοντα πως έχει καθαρίσει ο Δήμος τά μπάζα και τά σκουπίδια και τοποθέτησε μάλιστα και 2 κάδους μπαζών για τα μπάζα των μαστόρων που επισκευάζουν ή κατασκευάζουν μάρμαρα στους τάφους αλλά και τα ξερά στεφάνια που άλλοτε τα πετούσαν ανεξέλεγκτα. Πήγα επί τόπου για το ρεπορτάζ. Κάλιο αργά παρά ποτέ δηλαδή, και αν διαβαστεί και αυτό το ρεπορτάζ από τον Δήμο, καλό θα είναι να ρίξει στον επίμαχο χώρο περισσότερο χαλίκι διότι η λάσπη με την βροχή δέν υποφέρεται. Βούλιαξα κυριολεκτικά στην λάσπη για να μπορέσω να πάρω τις φωτογραφίες από την ίδια οπτική γωνία με τις προηγούμενες.

Η εικόνα λοιπόν που βλέπει τώρα κάποιος στο νέο Κοιμητήριο, είναι τελείως διαφορετική.

Δείτε στο φωτορεπορτάζ το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ.

Η διαδικτυακή Pieria.tv πάντα στην διάθεση του πολίτη με την οποιαδήποτε καταγγελία (η οποία και θα διερευνάται), διότι είναι και αυτός ένας τρόπος να εισακουστούν τά προβλήματα του πολίτη, που δυστυχώς πλεονάζουν σε έναν Δήμο που θέλει να λέει πως είναι δίπλα στον πολίτη. Επόμενο είναι όμως, ότι και ο πολίτης θα πρέπει να σέβεται και να εκτελεί τους Νόμους και τις διατάξεις, όπως εν προκειμένω την καθαριότητα του Κοιμητηρίου πετώντας τά σκουπίδια του στους κάδους και όχι όπου βρει ή όπου του… αρέσει! 

©www.Pieria.tv 2018

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο