ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ Pieria.tv

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(25/09/2018)

 

Άμεση ήταν η ανταπόκριση τού Δήμου Κατερίνης στο ρεπορτάζ τής διαδικτυακής Pieria.tv για την Αστική Σχολή όπου ξερόκλαδα πολλών μηνών κείτονταν πεταμένα στην είσοδο των αποχωρητηρίων τής Σχολής καθώς και για την χορταριασμένη προτομή τής Λαρισαίας Εθνομάρτυρος και δημοδιδασκάλισσας της Λεπτοκαρυάς, Σοφίας Ευθυμίου που υπάρχει στην αριστερή γωνία τού αύλειου χώρου.

Συνεργείο τού Δήμου έσπευσε να απομακρύνει τά ξερόκλαδα καθώς και να καθαρίσει από τά αγριόχορτα τον χώρο που στέκει η προτομή.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες μας το πρίν και το μετά, δεν μπορώ να μην εκφράσω την ικανοποίηση μου για το θετικό αποτέλεσμα στα ρεπορτάζ μου, τα οποία δεν στοχεύουν κατά τού Δήμου μας, άσχετα που είναι συνήθως καυστικά, αλλά στην αποκατάσταση των παραλήψεων ή των λαθών που υπάρχουν. Αυτό φυσικά είναι προς όφελος των δημοτών το οποίον είναι και το κύριο μέλημα τής Pieria.tv και εμού ώς δημοσιογράφου.

Απομένει να δούμε και την αποκατάσταση των τούβλων και σοφάδων στο κτήριο καθώς και την επιδιόρθωση στις εξωτερικές σκάλες.

ΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο