ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 12.05.2017)

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εντόπισαν εχθές το βράδυ 11 Μαΐου 2017 άλλο ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κατερίνη, με παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Φώτο διαδικτύου

Στην έφοδο των αστυνομικών βρήκαν και συνέλαβαν τον 42χρονο προσωρινό υπεύθυνο του καταστήματος, όπου και σχημάτισαν εις βάρος του δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Ιδιοκτήτρια του καταστήματος είναι μιά 34χρονη η οποία και απουσίαζε κατά τον έλεγχο των αστυνομικών.

Υπενθυμίζουμε, ότι, σε παρόμοιους ελέγχους των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων απουσιάζουν με συνέπεια να αποφεύγουν την σύλληψη. Στο εν λόγω κατάστημα ιδιοκτήτρια είναι η 34χρονη προαναφερθείσα, και κατά σύμπτωση και τον μήνα Μάρτιο (26 Μαρτίου), και πάλι σε έφοδο των αστυνομικών σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με παράνομα τυχερά παιχνίδια, η ιδιοκτήτρια ήταν 34 ετών. Είναι μήπως τό ίδιο άτομο και τό ίδιο κατάστημα ή πρόκειται για απλή σύμπτωση;

Στον χθεσινό αιφνιδιαστικό έλεγχο των αστυνομικών στο κατάστημα της 34χρονης, διαπιστώθηκε να είναι εγκατεστημένοι 45 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στους οποίους διεξάγονταν με ειδικό λογισμικό παράνομα τυχερά παιχνίδια. Το ίδιο είχαμε και τον Μάρτιο στο κατάστημα 34χρονης με (επίσης) 45 ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Φώτο διαδικτύου

Ρωτάμε: Εάν πρόκειται για το ίδιο άτομο και κατάστημα, όταν οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα τί ποινή επεβλήθη και πώς επετράπη η συνέχιση του παράνομου έργου τους;

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο