ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΣΚΙΤΣΟ ΣΕ ΚΑΡΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ VODAFONE. ΚΑΙ Η VODAFONE «ΕΝ ΠΡΟΦΗΤΑΙΣ»;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  (16-03-2020)

 

Πολλά βλέπουμε τελικά σε παγκόσμιο επίπεδο όπου και μας «προειδοποιούν» για το τί μέλλει γενέσθαι στο εγγύς μέλλον.

Πέραν των γνωστών καρτών Ιλλουμινάτι που βγάζουν… μάτι, προλέγοντας όλα τά δεινά τής Οικουμένης που πρόκειται να λάβουν χώρα, έχουμε και το βιβλίο τού αμερικανού συγγραφέα DEAN KOONTZ με τίτλο «The Eyes Of Darkness», γραμμένο το 1981, όπου στην σελίδα 312 γράφει «προφητικά» για έναν θανατηφόρο ιό πού θα κάνει την εμφάνιση του το 2020 και θα μολύνει την ανθρωπότητα και ο ιός ονομάζεται «Wuhan-400» από το όνομα τής Κινεζικής πόλης Wuhan όπου και άρχισε η εξάπλωση τού ιού. (Βλέπε λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Στην Κινεζική πόλη Wuhan, δύο μήνες πρίν από το ξέσπασμα τού ιού, έγινε άσκηση αντιμετώπισης πιθανής πανδημίας ενός φονικού ιού, «όλως τυχαίως βεβαίως – βεβαίως;!».

Πολλά ακόμα μπορούμε να πούμε και για τον Καναδά με την Κινέζα επιστήμονα ειδική για τά αντίδοτα τέτοιων πανδημιών, που της κατάσχεσαν τον σκληρό δίσκο τού υπολογιστή της και συνελήφθη, καθώς και άλλες περιπτώσεις που συνηγορούν υπέρ ενός βιολογικού πολέμου πλέον με την διασπορά τέτοιων θανατηφόρων ιών.

Έρχεται τώρα και η περιβόητη Vodafone να μας «πεί» ότι «προφητεύει» για τέτοιους ιούς περιλαμβάνοντας τους γραφικά και στις κάρτες τηλεφωνίας της.

Πέραν δηλαδή τού σήματος κατατεθέν που προβάλλει με την κόκκινη «σταγόνα αίματος(;)» που είναι σύμβολο τής Κου-Κλουξ-Κλάν!

Τί να πρωτοπιστέψει κάποιος;

Τα ΜΜΕ, ηθελημένα ή άθελα τους, παίζουν καλά τον ρόλο τής προπαγάνδας και του αποπροσανατολισμού τής κοινής γνώμης. Δεδομένου ότι «δίχως καπνό δεν υπάρχει φωτιά», έτσι και εφόσον δύσκολα και όχι ξαφνικά δημιουργείται μια πανδημία, τείνουμε να ταυτιστούμε με την θεωρία τού βιολογικού πολέμου με ιούς και… θυγατέρες!

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο