ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  (14-03-2020)

 

Φωτογραφία: Shutterstock

Παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας στους δρόμους σε πιθανούς φορείς τού ιού τής Κορώνας (Κορωναϊός – COVID-19) καθώς και το κλείσιμο καταστημάτων, καφετεριών και χώρων εστίασης, για να μην συνωστίζεται πλήθος ανθρώπων προς αποφυγήν μετάδοσης τού ιού, λησμόνησαν καθώς φαίνεται τις Λαϊκές αγορές όπου πλήθος κόσμου έρχεται σε «στενές επαφές τρίτου τύπου», και έτσι λειτούργησαν σήμερα Σάββατο 14/03/2020, στην Κατερίνη τουλάχιστον.

Παρά τον συνήθη συνωστισμό τής εν λόγω Λαϊκής αγοράς κάθε Σάββατο στην Κατερίνη, σήμερα η προσέλευση τού κόσμου ήταν περιορισμένη από τον φόβο τού Κορωναϊού. Υπήρξε όμως προσέλευση -έστω και περιορισμένη- κόσμου, και δεδομένου ότι εχθές Παρασκευή βεβαιώθηκε κρούσμα Κορωναϊού στην Κατερίνη από άνδρα που επί 10 τουλάχιστον ημέρες ώς φορέας (δίχως να το γνωρίζει) ήλθε σε επαφή με άγνωστο αριθμό συμπολιτών μας, φανταζόμαστε τί θα γίνει εάν και σήμερα στην Λαϊκή υπήρχε έστω και ένας ακόμα φορέας όπου πιθανόν να μόλυνε και δεκάδες άλλους.

Υπαρκτός μεν ο ιός και περισσότερο ο φόβος και ο πανικός που δημιούργησε σε ολόκληρη σχεδόν την ανθρωπότητα, δεν μπορούμε όμως να πάψουμε να μιλάμε για κατασκευασμένο ιό όπου τον αμόλησαν ή ξέφυγε από τά εργαστήρια των επιστημόνων, όπου χρησιμοποιείται μάλλον ώς βιολογικό όπλο κατά τής ανθρωπότητας για εξολόθρευση μας για να απομείνει η «ελίτ» των 500 εκατομμυρίων «εκλεκτών» στην γή, όπως είναι στα σχέδια τής Νέας Τάξης Πραγμάτων και των Παγκοσμιοποιητών δολοφόνων μας.

Για του λόγου το ασφαλές, δημοσίευμα τού 2015 (13 Νοεμβρίου 2015) από το in.gr, αναφέρει μεταξύ άλλων και τά εξής:

«Συνδυάζοντας έναν ιό των νυχτερίδων με τον φονικό ιό του SARS, διεθνής ερευνητική ομάδα δημιούργησε έναν υβριδικό ιό που μπορεί να μολύνει τους ανθρώπους και ενδεχομένως να προκαλέσει επιδημίες. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η μελέτη βοήθησε στο να αναγνωριστεί ένας δυνητικός κίνδυνος, άλλοι όμως πιστεύουν ότι τα πειράματα αυτού του είδους είναι υπερβολικά ριψοκίνδυνα.

Ερευνητές στις ΗΠΑ, την Ελβετία και την Κίνα αναφέρουν στην επιθεώρηση Nature Medicine ότι δημιούργησαν τον νέο ιό συνδυάζοντας τμήματα του ιού του SARS και ενός συγγενικού κοροναϊού των νυχτερίδων με την ονομασία SHC014». (Διαβάστε το πλήρες άρθρο ΕΔΩ).

Το βιβλίου τού αμερικανού συγγραφέα DEAN KOONTZ με τίτλο «The Eyes Of Darkness», γραμμένο το 1981, στην σελίδα 312, γράφει τά εξής τραγικά και «προφητικά»:

Το Αγγλικό κείμενο: «In around 2020 a severe pneumonia-like illness will spread throughout the globe, attacking the lungs and the bronchial tubes and resisting all known treatments. Almost more baffling than the illness itself will be the fact that it will suddenly vanish as quickly as it arrived, attack again ten years later, and then disappear completely».

Η μετάφραση: Περίπου το 2020 μία σοβαρή πνευμονία σαν ασθένεια θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, θα επιτίθεται στους πνεύμονες και τους βρογχικούς σωλήνες και θα είναι ανθεκτική σε όλες τις γνωστές θεραπείες. Το πιο ουσιώδες και από την ίδια ασθένεια είναι πως θα εξαφανιστεί απότομα όπως και εμφανίστηκε, και θα χτυπήσει πάλι 10 χρόνια αργότερα και μετά θα εξαφανισθεί οριστικά.

Ο Dean Koontz περιελάμβανε αρχικά στο βιβλίο του (το 1981) λεπτομέρειες για έναν ανθρωπογενή ιό που ονομάζεται Gorki-400, όνομα παρμένο από τη ρωσική πόλη Gorki.

Στην επανέκδοση τού βιβλίου, το 1989, και μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, πράγμα που σήμαινε ότι μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου η χώρα δεν εθεωρείτο πλέον κομμουνιστική, η ονομασία τού ιού από Gorki-400 άλλαξε σε «Wuhan-400», δίχως να γνωρίζουμε εάν ο ίδιος ο Koontz το ζήτησε ή το άλλαξε ο εκδότης του. Το αποκαλούν «Wuhan-400» γιατί αναπτύχθηκε στο εργαστήριο βιολογικών όπλων έξω από την πόλη του Wuhan τής Κίνας και περιγράφεται ως το «τέλειο όπλο», γράφει ο Koontz στο βιβλίο του. Και ο καταστροφικός Κορωναϊός ξεκίνησε από αυτή την πόλη και εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. ΤΥΧΑΙΟ;;;

Ακόμα επιμένουν κάποιοι ότι ο ιός είναι τυχαίος και όχι δημιούργημα σκοτεινών δυνάμεων; Επίσης, με τόσα στοιχεία περί συνομωσίας δεν υπάρχουν εισαγγελείς από διεθνή δικαστήρια να ερευνήσουν την υπόθεση; Μιλάμε για παγκόσμια απειλή πλέον με θύτες μια χούφτα καθάρματα, και θύματα δισεκατομμύρια αθώους πολίτες.

Τελικά μπήκαμε, ή μάλλον μας έβαλαν σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι των τελευταίων ημερών τής ανθρωπότητας, ή μήπως να περιμένουμε και άλλα δεινά χειρότερα των πρώτων, από αυτά που μας δημιουργούν οι σκοτεινές δυνάμεις; Σίγουρα περιμένουμε, σύμφωνα και με τις Βιβλικές προφητείες τών τελευταίων ημερών.

Όπως και να έχει όμως η κατάσταση αυτή, καλό είναι -αλλά και σοφό- να είμαστε πάντοτε σε εγρήγορση και αυτοπροστασία, άσχετα εάν ο εν λόγω ιός δείχνει να έχει θύματα κατά πολύ λιγότερα απ’ ότι μια κοινή γρίπη που θανατώνει χιλιάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο κάθε έτος.

Τα συστημικά -και βδελυρά- ΜΜΕ παίζουν καλά το παιχνίδι τού πανικού και της προπαγάνδας με την υπερβολή, χάριν τηλεθέασης, δεν πρέπει όμως να εφησυχάζουμε και να αδιαφορούμε.

Το «πείραμα» αυτό τού «μαντρώματος» των ανθρώπων, φαίνεται πως λειτουργεί θετικά για τις σκοτεινές δυνάμεις. Η Κίνα μετατράπηκε σε «ταινία θρίλερ» καθώς μάντρωσε τον λαό της. Το ίδιο και η Ιταλία όπως και άλλες χώρες. Η Ελλάδα δεν θα έμενε απ’ έξω εφόσον η απαγόρευση κυκλοφορίας και το κλείσιμο καταστημάτων από την αστυνομία είναι η αρχή για να συνηθίσουμε στα… επόμενα!!! Μέχρι στιγμής 45 ανθρώπους συνέλαβαν ώς πιθανούς φορείς που δεν υπάκουσαν στο απαγορευτικό τής κυκλοφορίας τους ανάμεσα μας, και ώς «μάγκες έλληνες» το έπαιζαν αδιάφοροι. Οι 45 θα γίνουν στο μέλλον -με νέες απαγορεύσεις- κάποιες χιλιάδες στον αριθμό, και έπεται συνέχεια.

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ,

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ…

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο